2777
2789

مادرشوهرم پنج ماه پیش رفت مرکز استان دندون گذاشت ولی شکست بهش گفتن بیا ترمیم کن تو این تایم شوهرم بارها رفته همون شهر برای انجام کاری ولی مادرشوهرم هی بهونه اورد نرفت باهاش

منتظره که من برنامه بریزم بخام باشوهرم برم تفریح باهامون بیاد. یه اخلاق داره که به گردشای دونفرمون حسادت میکنه متاسفانه نمیدونم چیکار کنم پنج ماه هست نرفته

بحث پول و یا تنهایی یا اینکه میخاد مزاحم کار شوهرمم بشه نیست

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب دروغ بگو اره میخوام باهاش برم تفریح ولی بعدش نرو کنسلش کن😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وااا

به جان خودم🥲

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

پیر خرف

🤣

ب دروغ بگو اره میخوام باهاش برم تفریح ولی بعدش نرو کنسلش کن😂

نه خب اینجوریه که روزی که میخایم بریم میدوعه میاد از قبل نمیگم

تفریح زندگی شخصی شما به مادر شوهرت چه چقدر همه چی رو قاطی کردین من مادرشوهر من ماهی یکبار نمیبینم

من که قاطی نکردم اون قاطی کرده 

نه خب اینجوریه که روزی که میخایم بریم میدوعه میاد از قبل نمیگم

خب ایندفعه هم نگو

اگه خواست بیاد ک تو کنسل کن نرو

اگه نیومد ک بدو خوش بگذرون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب ایندفعه هم نگواگه خواست بیاد ک تو کنسل کن نرواگه نیومد ک بدو خوش بگذرون

من نمیگم شوهرم میگه کنسلم کنم فیلم هندی بازی میکنه که اره من خاستم برم باهاش از بدذاتیش کنسل کرد قبلا سرهمین یه جنگ راه افتاد