2777
2789
عنوان

خواستگار😒

150 بازدید | 7 پست

دوستان من بیست سالمه و قصد ادامه تحصیلم دارم😂

چند مدت پیش که پنجشبه هم بود یکی از فامیلامون گفت که یکی هست که خیلی موقعیت خوبی داره از همه نظر اوکییه ماشین داره خونه داره کار خوبیم داره و به تحصیل دختر خیلی اهمیت میده یعنی دوست داره طرف مقابلش حتما درسشو بخونه و مشغول به کار بشه 

منی ک تصمیم نداشتم تا ۳۰ سالگی به ازدداج فک کنم..😭😂😂

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

جات بودم می گفتم 

باشهههههه بیاددددددد ببینممممممم چییییییییی شایددددددد لیاقتممممممممم رووووووو داشتهههههههه باشههههههههههه

قشنگ هم کش میدادم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا اونا به اجیه من زنگ زدن چون من پدر مادرم فوت شدن و یه خواهر بزرگتر دارم اجیم دید که موقعیته خوبی داره گف بیان مشکلی نیس در حد یه دیدار ساده چون واقعن از همه لحاظ اوکیی بود پسره بعد اون فامیله ما که اونو معرفی کرد به ما گفته بود قبلش برا فامیل خودش رفته بودن منتها پسره قد بلنده و دختر قد بلند میخاد ترجیحا سفید هم باشه که اون دختری که رفته بودن براش قد کوتاه بوده اقا من گفتم اینا الان عاشق من میشن 😑😂سنه پسره هم ۳۲ هست

چون من حالا نمیخام تعریف کنم از خودم اما سفیدم قدمم خوبه ۱۶۸ ام من واقعن خیلی دلم میخاد درسمو ادامه بدم حتما اما دوتا برادر هم دارم که سخت گیرن و اصن اجازه هیچ کاریو به من نمیدن من چون پسره گفته بود دختره حتما باید درس بخونه گفتم خداروشکر این اینجوریه

اقا من میگم شما بعد نظرتونو بگین 

فرداش شد مادره پسره و خواهرش اومدن یعنی جمعه میشد همین جمعه ایی که گذشت اومدن اوکیی بودن اما طایفه اشون اصن به ما نمیخورد راستش ما عربیم اوناهم عربن ولی فرهنگ و این چیزاشون به ما نمیخورد اصن ما اینا فهمیدیم و گفتیم عیب نداره شاید اینا خوب باشن از بین اون طایفه شاید اینا فرق داشته باشن اقا اجیم شروع کرد سوال پرسیدن که چطوره شرایطش همچیش اوکیی بود زنه گف هرجا بخواد خونه میگره پسرمون و من عینکیم زنه درجا گف عه چشات ضعیفه اجیم گف نه الکی زده من گفتم اره ضعیفن 😑😂قصد دارم عملشون کنم بعد گف عه بلد نیستی عربی حرف بزنی گفتم نه بعد گف پوششت چطوره گفتم مثل دخترتون 🚶🏻‍♀️😂

اقا زنه عکس پسرشو نشون داد راستشو بخوایین من خوشم اومد یعنی جذاب بود ایناهم خواستن برن گفتن پیام میدیم بتون خواهره پسره بعد دوساعت گف اگه مشکلی نیس عکس خواهرتونو بفرسین ماهم دوتا از عکسامو فرستادیم 

اقا اینا دیگه اصلا ازشون خبری نشد😑😂بنظرتون خوششون نیومد؟