2777
2789
عنوان

ازمایش پرده بکارت

254 بازدید | 23 پست

یه تاپیکی تو پربازدیدا بود در مورد این موضوع 

و یه خانمی یه خاطره ایی گفت که منم مشابه شو دیده بودم قبلا

یه دختر خانومی قبل عروسی میره نامه سلامت پرده بکارت رو میگیره و خود شوهر اونجا حضور داشته و تازه اون پزشکم خود شوهر انتخاب کرده بود و حتی پزشک نامه هم رسما داده بود

پرده خانم حلقوی بوده و بعد عروسی هم خونی نیومده 

و شوهر چیکار کرده؟ بله 

به خانم تهمت زده

و بعدم در توجیه اون نامه سلامت گفته حتما یه تایمی من حواسم نبوده بهش پول دادی

بله عزیزان من،مردی که بخواد تهمت بزنه میزنه حالا شما بگو اصن خودش پرده بکارتو چک کنه و ببینتش 

باز مرد شکاک کار خودشو میکنه 

اینو در جواب عزیزانی میگم که وقتی بهشون میگیم اگر کسی ازتون این برگه رو خواست بیشتر فکر کنید این رفتار عادی نیست و میریزن سرمون که نه شما حتما کاری کردید که نمیخواید این برگه رو بگیرید 

باید برای اطمینان برگه بگیریم فلان

خب این دخترم برگه گرفت

تهشم شوهره تهمتشو زد

بجای این کارا با یه ادم سالم ازدواج کنید که فکرش درگیر این کثافت کاریا نباشه 

چرا زنا باید تضمینی از سالم بودنشون بدن؟ مردا چی پس؟

من تا حالا حتی یه نقطه از بدنم رو هم یه نامحرم لمس نکرده ولی اگر همسرم در اینده ازم همچین چیزی بخواد بی برو برگرد جدا میشم 

فقط زمانی برگه میدم که اونم برگه ایی به من بده و تضمین کنه که سالم بوده

چرا زنا باید تضمین کنن؟ چرا ما باید به حرف مردا اعتماد کنیم ولی مردا به حرف ما اعتماد نکنن؟ اصن چرا باید با مردی ازدواج کنیم که اعتماد بمون نداره یا اصن درگیر یه خون بکارته

اخه مرد اینقد حقیر 

(یه روانشناس و مشاور خیلی معروف تو شهرمون هم به دوستم قبل ازدواجش گفته بود اگر مرد یا خانوادش همچین چیزی ازت خواستن رد کن و بیشتر روی انتخابت فکر کن)

همچین مردی ممکنه در اینده هم بابت خیلی چیزا بهت شک کنه و تو باید بیفتی اثبات کنی و مدرک رو کنی

شایدم بعدا در اینده بگه از کجا معلوم این بچه منه؟ بچتونو ببره تست دی ان ای بگیره😂😂

بعضیاتون واقعا حقیرید،حداقل تفکراتتونو برای خودتون نگه دارید و توی جامعه همچین کثافت کاری هایی رو ترویج ندید

منم عصبی شدم و دیگه تاپیک زدم 

نمیدونی تو اون تاپیکه چیا گفته بودن

همه اینطوری بودن که دیدین گفتیم باید ازمایش بدیدو فلان 

انگار زن کالاس که باید تاییدیه سلامت داشته باشه

اصل و اساس در ازدواج ایرانی ها صرفا نجابت دختره و با پسر کاری نداشتن 

حالا این فرهنگ به لطف مادران همین مردها هست بله خانمها دشمن هم بودن از قدیم الایام

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل و اساس در ازدواج ایرانی ها صرفا نجابت دختره و با پسر کاری نداشتن حالا این فرهنگ به لطف مادران هم ...

دقیقا 

همینم یکی از علت هاییه که پسرا اینقد بی پروا کثافت کاری میکنن 

منم عصبی شدم و دیگه تاپیک زدم نمیدونی تو اون تاپیکه چیا گفته بودنهمه اینطوری بودن که دیدین گفتیم بای ...

ببخشید آره، پیامم بد بود. بعد که کل متن رو خوندم پاکش کردم.

به نظرم ما باید ساکت نباشیم و این جور افراد رو مسخره کنیم تا شاید چیزا تغییر کنه. 

حالا این مرد ها اکثراً خودشون خیلی ج.نده هستن که زن پاک می خوان. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بکارت یعنی با هیچکس رابطه نداشته حالا گیریم که دختر رفت ازمایش بکارت رو داد اگه تو مجردی از پشت کارشو انجام داده باشه چی؟ اون دختر پاکه؟ ازمایش بکارت نمیتونه ثابت کنه این چیزهارو وقتی راه هایی دیگه وجود داره

بکارت یعنی با هیچکس رابطه نداشته حالا گیریم که دختر رفت ازمایش بکارت رو داد اگه تو مجردی از پشت کارش ...

ممکنه پارگی بکارت اصلا در اصل رابطه نباشه.. شاید خود... شاید هم تصادف.. شاید هم ورزش.. اونوقت به دختر باید بگن خراب ؟😂😂😂

...

ما هنوزم که هنوز رسم دستمال داریم هوف💔🥲

ما هم داشتیم اما لازم نیست اطاعت کنی. من دستمال رو استفاده نکردم و انداختم سطل زباله. کاری کن که مادر/مادرشوهرت(هر کس خواسته) خجالت بکشن. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

عزیزم خب تو مگه مجبوری انجامش بدی؟با یه ادم سالم و بالغ ازدواج کن که ابنقد فکرش پوسیده نباشه

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی همه پسرا همایتو یجوری وارد مغزشون کردن که قبول نمیکنن 

بالغ عاقل معنایی نداره🥲💔

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم