2777
2789
عنوان

خانوما ی خانه دار بیاین یلحظه

64 بازدید | 7 پست

ازدست صابخونم ناراحتم 

دیشب اومد ازم قاشق چنگال گرف گفت مهمون دارم نمیدونم قاشقارو کجا گذاشته شوهرموفلان

منم قاشق دادم 

شب اورده قاشقای تابتا بمن  داده 

منم قاشقامو میشناسم قاشقام اصل ژاپن خوشگل و کشیدس نو تمیز سالم

قاشقای کهنه داغونشو قاطی چندتا قاشق من اورده داده

کفرم گرف

یعنی چارتا چنگال و دوتا قاشقم کم بود 

رفتم بالا قاشقارو دادم گفتم اینا قاشقای من نیست

گفت باشه فردا میگردم میارم 

رفتم خونه یکم  بعد اومده دوباره کلی قاشق چنگال چرتو پرت اورده گفت ببین تواینا هستن

گفتم صبرکنین ببینم بهتون بدم

گفت باشه فردا بیار

اوردم نگا کردم سه تا چنگالم فقط توش بود 

یدونه چنگال و دوتا قاشقم کمه

ازاینکه امانت دار خوبی نبودم خیلی ناراحت شدم

نمیخوام بیخیال بشم  سرویسم ناقص شه

رفتم بالا امروز ظهر بهش میگم توقاشقاتون نبود وسیلم

میگه توخونه نیست انقدم پرو زبونشون دراز  گفتم من تازه از کارتن دراوردم نو مشخصه واس من مال عروسیم بود شوهرم بفهمه ناراحت میشه

میگه رفتم بازار میام نمونشو ازت میگیرم برات میخرم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مال من جنس قدیم ازاین قرصا بود جنسای حالا نازک بدرد نخورن مگه مثل قدیم میشه

سریه امانت دادن چقد اعصابم بهم ریخت سرویسم ناقص کرد زنه عوضی بیشعور

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم خیلی روی وسایلم حساسم

دقیقا به خداازدیشب اعصاب منو اینا بهم ریختن

اصلا نباید خوبی کنی به کسی

دقیقا به خداازدیشب اعصاب منو اینا بهم ریختناصلا نباید خوبی کنی به کسی

صاحب خونه ی منم تمام ظرفامو بلورامو میومد میگرفت میبرد باهاشون مهمونی میداد منم استرس حالا میشکنه آخه تازه عروس بودم و جنس وسایلم عالی بود دوست نداشتم بشکنه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
صاحب خونه ی منم تمام ظرفامو بلورامو میومد میگرفت میبرد باهاشون مهمونی میداد منم استرس حالا میشکنه آخ ...

نده بخدا خودت پشیمون میشی 

من تولد دخترم یدفعه ای یعالم مهمون اومد خواهرم رفت ازشون قاشق گرف من همون تعداد ک دادن کل قاشقارو سالم تحویل دادم

حالا اومدن سرویسم نو بود دلم نمیخواست بدم درجبران اون دادم دلمو اتیش زدن