2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دیدگاهت از شغل دقیقا مال مرحله آخرشه که همه راه رو رفتی و معروف شدی

ببین الان کدوم بیشتر به دردت می‌خوره، شرایط رو بسنج

فروش نقاشی به خارجی‌ها رو می‌خوای چطوری انجام بدی؟ فیزیکی یا دیجیتال؟ تو چه پلتفرمی؟ بازاریابی چی؟ این همه هنرمند تو دنیا هست، چیکار باید بکنی که تو رو انتخاب کنن؟

مراقبت پوستی هم همین‌طور، سرمایه رو داری؟ بازاریابی و تولید محتوا بلدی؟ تیم رو میتونی بسازی؟

کم کم شروع کن و از الان یهویی خیال فروش دلاری نقاشی یا مرکز پوستی نداشته باش چون اذیت میشی

دوباره میگم شرایط رو بسنج

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین دیدگاهت از شغل دقیقا مال مرحله آخرشه که همه راه رو رفتی و معروف شدیببین الان کدوم بیشتر به دردت ...

من دو سال هنر و نقاشی با هر ابزاری رو امتحان کردم و به همه چیز هنر علاقه دارم و تصمیم گرفتم دیجیتال انجام بدم که بین المللی هم بشه ... میدونم که دقیقا توی چه پلتفرمی میخوام بفروشم

از طرفی افتادم تو مسیر کار حضوری زدن ، ینی رفتم کلاس های پوست رو شرکت کردم و علاقه هم داشتم به این هم و یه جوری از لحاظ اینکه مشکلی از بقیه هم حل میکنی جالب بود. سرمایه هم دارم

ولی در نهایت نمیدونم کدومو ادامه بدم و به عنوان شغل انتخاب کنم. 

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

من دو سال هنر و نقاشی با هر ابزاری رو امتحان کردم و به همه چیز هنر علاقه دارم و تصمیم گرفتم دیجیتال ...

خیلی هم عالی، خوشحال شدم واقعا

اگه میتونی مشاوره شغلی بگیر حتما چون بعید میدونم اینجا کسی بتونه حرفه‌ای کمک کنه🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی هم عالی، خوشحال شدم واقعااگه میتونی مشاوره شغلی بگیر حتما چون بعید میدونم اینجا کسی بتونه حرفه‌ ...

مممنونم اینقد منطقی و کامل صحبت کردی 

مرسی ازت حتما این کارو میکنم♥

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.