دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1807 عنوان ی سوال مهم راجب استخدامی آموزش پرورش 305 بازدید | 42 پست اگه هنرآموزی شرکت کنیم و قبول بشیم بعد یک الی دو سال میتونیم از اداره درخواست کنیم برای مقطع پایین تر ( آموزش ابتدایی) تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼 1404/04/09 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8620 خیلی سخته ولی نشدنی نیستآموزگار میشناسم که بخاطر رشتهش تونست دبیر بشه معجزه کن صبر مرا
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9259 توی آموزش و پرورشی که طرف برای شغل نظافتچی قبول شده و بعدا مدرک کارشناسی و ارشد و... رو میکنه و میشه معلم؛ فکر نمیکنم چیزی ک شما میگی غیر ممکن باشه با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1807 خیلی سخته ولی نشدنی نیستآموزگار میشناسم که بخاطر رشتهش تونست دبیر بشه من آموزش ابتدایی دوست دارم ولی رشتم نمیخاد میگم هنرآموزی شرکت کنم بعد که قبول شدم برم آموزگاری تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8620 من آموزش ابتدایی دوست دارم ولی رشتم نمیخاد میگم هنرآموزی شرکت کنم بعد که قبول شدم برم آموزگاری هنرآموزی خیلی راحت ترید امسال شرکت کردین؟ معجزه کن صبر مرا
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1807 توی آموزش و پرورشی که طرف برای شغل نظافتچی قبول شده و بعدا مدرک کارشناسی و ارشد و... رو میکنه و میشه ... مگه همچین چیزی ممکنه؟ فکر کنم قانوناشون سخت باشه تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1807 هنرآموزی خیلی راحت ترید امسال شرکت کردین؟ نه شرکت نکردم دیدم آموزگاری نمیخان از رشتم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8620 مگه همچین چیزی ممکنه؟ فکر کنم قانوناشون سخت باشه اونجوری که ایشون میگن نیستگاهی از طرف اداره بخشنامه میاد که اگه تحصیلات دانشگاهی دارن میتونن به عنوان معلم خدمت کنن معجزه کن صبر مرا
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8620 نه شرکت نکردم دیدم آموزگاری نمیخان از رشتم کاش شرکت میکردین معجزه کن صبر مرا
angelbanoo74 عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4154 مگه همچین چیزی ممکنه؟ فکر کنم قانوناشون سخت باشه اینجوری نیست ممکنه چون مدرک داشته بهش ساعت بدن برای تدریس باپول ناچیز
angelbanoo74 عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4154 نه شرکت نکردم دیدم آموزگاری نمیخان از رشتم هنراموزی که راحت تره
آبنخود عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1641 من آموزش ابتدایی دوست دارم ولی رشتم نمیخاد میگم هنرآموزی شرکت کنم بعد که قبول شدم برم آموزگاری شما اول امتحان بده ببین همینم قبول میشی با این ظرفیت ها و سختگیری ها.... دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور