2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رولت رو چجوری درس کردین؟

کمی دردسره،ولی دستم عادت کرده،، فقط متأسفانه رسپیشو ننوشتم هنوز، اگه خواستی توی تاپیکم پست بذار،یادآوری بشه بعدا بفرستم برات جانم🌹

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

۲ دسته تاپیک تو نی نی سایت خیلیییی واسم جذابه

یکیش عکس غذاهایی که پختن

یکیش عکس خونه زندگی و چیدمان😍😍😍

اصلا کیففففف میکنممم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
12همین سالگرد ازدواجم بود🤍

ماشالله به اینهمه سلیقه😍👍🏻

میشه اگه برات مقدور بود دستور شیرینی رولتی و بذاری برام

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
چجوری درست میکنی اول مرغ میپزی بعد سرخ میکنی؟

نه عزیزم مرغارو با پیاز و زعفرون چند ساعت مزه دار میکنیم و میذاریم تو ایرفرایر همین سرخکن کم روغنا

|•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

تزئین رولت رو یه توضیحی میدید؟ انشاءالله سالها به خوشی و سلامتی سالگرد ازدواجتون رو جشن بگیرید.

قربون محبتت ممنونم💖

بعداز سردشدن 1ساعته رولت دریخچال،، با کاردک سطحشو خامه مالی میکنیم و باطلق چندین بارمیکشیم روش تا صاف وبدون حباب بشه،طلق نداری آ4 استفاده کن.. 

بعد دوباره نیم ساعت یخچال خامه سفت بشه.. 

درآخر بریلو باکمی آب رقیق شده رو آروم میمالیم روی خامه و باز با طلق صافش میکنیمو و انتهای کارم تزئین جانم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️