2777
2789

سلام بچه ها

اول از هر چیزی بگم که من کاربر جدید نیستم ، بیشتر از ده ساله تو نی نی سایتم، گاهی خواننده خاموش بودم گاهی هم به عنوان کاربر اومدم و صحبت کردم .

بچه ها من دانشگاه شهر دیگه درس میخونم با پسری آشنا شدم دو ساله که قصد هر دوی ما ازدواجه . از خصوصیات خودم بخوام بگم اینه که ظاهر خوبی دارم ، مدرک تحصیلیم دکترا هست و ۲۷ سالمه ‌، خانواده اصیل و خوبی هم دارم . و اون آقا هم تقریبا همسن خودمه و از نظر شغلی معلم یه مدرسه غیر انتفاعیه . من بارها بهش گفتم پول برام مهم نیست خودمون با هم همه چیو می‌سازیم.  بهش دلگرمی دادم . گفته بعد ازدواج باید بیش شهرمون زندگی کنی گفتم با اینکه سختمه چشم . با همه چیش کنار اومدم . تا اینکه به من میگه که من بیشتر از ۱۴ سکه مهرت نمیکنم . میخوای برو با خانواده ات تکلیفتو مشخص کن . من همینم . واقعا مردد شدم احساس کردم زیادی خودمو سبک کردم.  نمیدونم واقعا ...

من خیلی ها رو دیدم با ۱۴ تا خ شبخت شدن اما حق طلاق رو گرفتن

من جات باشممیگم ۱۴ تا هم نه

ولی همه چی نصف نصف

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیق کن حسابی تحقیق کن زمان بده عجله نکن هر کاری میتونی بکن تعقیب کت امتحانش کن

وقتی بدبخت بشی مثل من نه مهریه میدن بهت نه طلاق

حق طلاق گرفتم در ازای مهریه ب هیچ دردی نمیخورخ

لایک نکن خواهر من

عزیزم ایشپن هنوز ی شغل دولتی نداره 

معلم غیرانتفاعی تابستون حقوق نداره 

فکر میکنم شرایطشون برا ازدواج خوب نیست 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

و اینکه دختر خوب تا پول نباشه استارت ی زندگی معمولی هم نمیتونی بزنی 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین عزیزم مهریه وقتی واقعا عاشق همدیگه باشین و بهم احترام بزارید اصلا مهم نیست 

خوب و خوشبخت و پایدار زندگی تونو میکنید 

ولی ولی ولی تاکید میکنم که ولی 

اینکه اقا اینجوری رک به شما گفته ۱۴ تا برو به خونوادت بگو تکلیفتو روشن کن 

یخورده ادم رو دچار تردید میکنه برای انتخاب ایشون!

مبادا این اقا از اونایی باشه که حرف حرفه خودشه!

بازم مشورت کن 

من خودم معلمم رسنی باحقوق ماهی۱۵ 

برا دوهفتمه 

دختر خوب تو دکتری چرا انقدر بها دادی به این ادم که اینجوری بهت بگه من مهریه ۱۴ تا رو قبول میکنم ولی نه طرفم انقدر پرو بگه

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

شرایط شمابهتره

بعد دوسال گفت بروباخانوادت ،،همینقد بد گفت ؟

شماچه شرطایی گذاشتید؟،لابدهیچی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین گلم ، احساست کاملا درسته. ما زنا یه جاهایی بخاطر عشق و علاقه از خودمون میزنیم که شرایط واسه طرف مقابل راحت تر بشه ولی نوبت اون که میرسه میبینیم حاظر نیست همین کارهارو برامون انجام بده.

اگر تجربه میخوای ، قبول نکن. عرف و رسم و همه چی دیگه 114 تاست.

حس نکردی واسش ارزش نداری؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…