2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

180 بازدید | 15 پست

بچها لطفا لطفا خواهرانه بدون گارد نظر بدید من جای دیگه نمیتونم پاقعا ار کسی نظر بگیرم 

من یه برادرشوهر محرد دارم البته دوس دختر داره که جدی ام هستن

من که از وقتی ازدواج کرده بودم خیلی رابطه خوبی داشتیم خیلییی زیاد خلاصه الان چند وقته مثل قبل نیست ناراحت نیستما ولی تعقیر رفتارش برام عجیبه چون به هر حال چند سال باهم خوب بودین یهو اینطوری

خیلی ب شدت سرد رفتار میکنه  انگار هزار پشت غریبه ام 

وقتی میاد خونمون سعی میکنه با من جشم تو چشم نشه قبلا تا سرمو برمیگردوندم میدیدم به من نگا میکنه الان  ملا نگاهشو از من نیدزده  انقد اینجوری شده که احساس میکنم اگه نگاش کنم زشته اما ی اما داره  اون مشروب میخوره 

وقتی که مشروب میخوره این حالتاش کم میشه 

مثلا ی سلیقه موسیقی خاصی داره  تو حالت عادی تتلو اینا دوست نداره ولی سلیقه منع  ک میدونه سلیقه منه رو میزاره وقتی من میبینمش ی ی جوزی با ی لبخند ب من نگا میکنه  یا دوباره مثل قبل میشه  بچها لطفا خواهرانه بگید به نظرتون  علتی داره کاراش یا طبعیه من حساس شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرض کن ازت خوشش میاد داره فاصله میگیره، توام همینکار کن مگنه تهش قشنگ نیست

مریضن هم شوهرشونو میخوان هم برادر شوهرو 

مثل مادرشوهرایی که هم شوهر خودشونو میخوان هم پسرشونو جای شوهر دوم

یعنی برات مهمه که بهت توجه کنه؟خب بنظرم طبیعیهدوست دختر مگه نداره توجهش به اونه بیشتر خب

برام مهم نیست برام رفتاراش همیشه ی علامت سوال گندس تو ذهنم الان ایا شما نشده نسبت به شخصی رفتارش یا تعقیر رفتارش سوال پیش بیاد اصلا سوای جنسیت نسبت 

اینطور برداشت میشه از حرفاتون 

ک شما دلتون میخاد بهتون حسی داشته باشه 

من نظر شخصیمه ممکنه کسی قبول نداشته باشه 

ولی اغلب مردها سست عنصر هستن و از یه توجه ساده و بی منظور سو برداشت میکنن 

این خانما هستن ک مراقب خودشون باشن وگرنه هر توجهی ممکنه اونا رو ب برداشت اشتباه دچار کنه و باعث سواستفاده بشه و بعد هم خیلی راحت انگ هرزگی ب اون زن بزنن