2777
2789

من وقتی میبینم ی حیوونی درحال کشته شدنه تحمل ندارم زجر و دردی ک میکشه رو ببینم خب 

من بنده خدام ک انقد دلم میسوزه و دلم نمیاد 

مگ نمیگیم خدا مهربون و دلسوزه پس چجوری دلش مباد اینکار کنیم چرا ؟

قربانی کردن منظورته؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوون برا همین ساخته شده حیوون روح داره و بعد از مرگ میره پیش خدا چرا برا ی جسم فانی اینطور خودتونو عذاب میدین

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

خب عزیزم هرچیزی برای یه هدفی افریده شده..

گوسفندم و بعضی از حیوونا که قربونی میشن برای یه هدفی افریده شدن.. 

خدا خودش گفته هدفض از افریدن گوسفند اینه که قربونی کنیم بخوریمش

سوالتون خیلی کلی و ... هست

بالاخره اونی که سرطان داره برای درمانش باید راه سخت عمل و شیمی درمانی و ..‌ رو بره اونی که تب داره بابد تلخی قرص تب بر رو تحمل کنه بچه صد بار میخوره زمین تا دوییدنو تجربه کنه

آدمیزاد تا سختی رو تجربه نکنه ب آسونی نمیرسه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عزیزم کل نظام آفرینش همینجوریه ، ما هم می‌میریم بقیه جونورا میخورنمون

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌