2777
2789

دیشب اومد ازم قاشق چنگال گرف گفت مهمون دارم نمیدونم قاشقارو کجا گذاشته شوهرموفلان

منم قاشق دادم 

شب اورده قاشقای تابتا بمن  داده 

منم قاشقامو میشناسم قاشقام اصل ژاپن خوشگل و کشیدس نو تمیز سالم

قاشقای کهنه داغونشو قاطی چندتا قاشق من اورده داده

کفرم گرف

یعنی چارتا چنگال و دوتا قاشقم کم بود 

رفتم بالا قاشقارو دادم گفتم اینا قاشقای من نیست

گفت باشه فردا میگردم میارم 

رفتم خونه یکم  بعد اومده دوباره کلی قاشق چنگال چرتو پرت اورده گفت ببین تواینا هستن

گفتم صبرکنین ببینم بهتون بدم

گفت باشه فردا بیار

اوردم نگا کردم سه تا چنگالم فقط توش بود 

یدونه چنگال و دوتا قاشقم کمه

اگ امروز ببرم بگه نیست فلان چی بگم

ازاینکه امانت دار خوبی نبودم خیلی ناراحت شدم

نمیخوام بیخیال بشم  سرویسم ناقص شه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو هرجور شده پیداش کنین سرویسم ناقص میشه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو دم خونش بگو اینا مال من نیست نمونه قاشق خودتم ببر

اتفاقا دیشب نمونشو بردم ک ازروش بده باز یسری قاشق چنگال داده ک اصلاااا طرحش خیلی فرق داره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه برو حتما بگو ،بگو من اینجوری تحویل ندادم لطف کنید همه رو مرتب بهم تحویل بدید

ایول این حرف خوبیه 

بشوهرم گفتم بریم یکم قاشق چنگال فله بدرد نخور بخریم یکی خواست مجبور نشم سرویس نومو بدم😞😞