2777
2789
عنوان

سیادت مادر

425 بازدید | 37 پست

سلام 

چرا فقط کسایی که پدرشون سید هست رو سید حساب میکنن؟؟؟ ائمه از طرف مادرشون حضرت فاطمه سید بودن

حضرت فاطمه دختر پیغمبر بود!! 

الان نیاین بگین امام علی پسر عموی پیغمبر بوده، اگه امام علی ع سید باشه باید ابولهب و بنی امیه ملعون هم سید باشن😑😑

از لحاظ علمی هم پدر و مادر به یه اندازه در نسب نقش دارن،،،

پس ماهایی که مادرمون سیده هم سیدیم، ما هم از نسل و اولاد امامان هستیم

سادات فرزندان مولا علی علیه السلام از حضرت فاطمه الزهرا سلام علیها هستن یعنی فقط فرزندان حسنین علیهم السلام سادات محسوب میشن نه کسایی دیگه حتی بقیه بچه هایی که مولا از زنهای دیگشون داشتن

(دعوام نکنید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهایی که دغدغه هاتون اینجور چیزاست قشنگ یه صد سالی زندگی میکنید 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

البته زن های تو تخریب خودشون و گنده کردن مردا نقش به مراتب بالاتری داشتن‌از قدیم دوست داشتن خودشون بدبخت باشن و مردا رو سرور خودشون نشون بدن.انگار از ذلت و تو سری خور بودن خوششون میاد و دوست دارن به مردا سواری بدن.

عزیزم سید بودن لزوما به معنای درستکار بودن نیست بعدش ابولهب و بنی امیه که جزو فرزندان پیامبر نبودن � ...

عزیزم بعضیا میگن سیادت از هاشم جد پیامبر شروع شده اگه اینطوری باشه ابولهب و بنی عباس هم سید محسوب میشن🤦🏻‍♀️

من میگم اولاد حضرت فاطمه سیدن

ببین کلا چه سید و چه غیر سید خب نوزاد وقتی متولد میشه فامیل باباش رو می نویسن تو شناسنامه اش 

حالا به لحاظ کتبی وقتی طرف باباش سید باشه مثلا از طایفه طباطبایی باشه،اون نوزادم تو شناسنامه اش سید طباطبایی نوشته میشه 

ینی فامیل از پدر گرفته میشه به خاطر همینه