2777
2789
عنوان

واییییی خاک بر سرم آبرو دیگه ندارم

245 بازدید | 14 پست

تازه از خواب بیدار شدم رفتم بیرون با یک ظاهر شیکی که فقط خدا می دونه یادم رفته بود رژ لبم رو پاک کنم موهام هم چون حموم رفته بودم با روسری بدون شونه خوابیدم. خلاصه شبیه یک جن واقعی رفتم بیرون و با خانواده ی شوهر خواهرم که همه لباس سیاه پوشیده بودن روبه رو شدم. واکنش اولم هم این بود که جیغ زدم پریدم تو اتاق در هم قفل کردم و اومدم اینجا تاپیک زدم. مامانم هم به جای دلداری بهم گفت که امشب ساعت شیش عزاداری هستش خواهر شوهر خواهرم فوت کرده 

به نظرتون اصلا الان بیرون برم. و نکته ی بعدی اون ها همیشه من رو با روسری و چادر دیدن یعنی گناه کردم البته نگران این نیستم ولی بی آبرو شدم 😣😣😣😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خونه شما چیکار داشتن اونا

من از کجا بدونم اول صبحی که آبرو رفته 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدمبا لباس خواب رفتی جلو مهمونا؟

اره😭😭😭

فدا سرتازکجا میدونستیاونا باید خجالت بکشن اول صبحی اومدن اونجا

ای خداااااا اول صبحی یادشون افتاده بیان بگن عزادارن منم با قیافه ی جن واری رفتم جلوشون😣😣

ای خداااااا اول صبحی یادشون افتاده بیان بگن عزادارن منم با قیافه ی جن واری رفتم جلوشون😣😣

والا منم جای تو بودم اول صبحی یهو کلی آدم با لباس مشکی میدیدم جیغ میزدم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اونایی که عزیز از دست دادن تو حال خودشونن لباس مشکی بپوش یک تسلیت بگو و تمام بهش فکرم نکن

نمی تونمممممم لباس های مشکیم همه شسته شده رو بند کجای خونه هم هست نمی دونم😐😐😐😐😭😭

نمی تونمممممم لباس های مشکیم همه شسته شده رو بند کجای خونه هم هست نمی دونم😐😐😐😐😭😭

خب بگو مادرت یا خواهرت برات بیاره یا لباس تیره بپوش سرمه ای قهوه ای مثلا یا یک چادر بپوش اصلا برو لباساتو بردار

خب بگو مادرت یا خواهرت برات بیاره یا لباس تیره بپوش سرمه ای قهوه ای مثلا یا یک چادر بپوش اصلا برو لب ...

راست میگی بلاخره که چاره ای ندارم باید صداشون کنم ولی من بی خیالش نمیشم تو عزاداری خواهره بی شعورش هم شرکت نمی کنم طرف یک عوضی بود(خدایا حالا دارم پشت مرده چیزی میگم😐😐😐😐😐) 

حالا اونا عذادارن یک تسلیت بگو حداقل چون واقعا مرگ عزیز سخته

باشه میگم فقططططططط چون طرف مرده