2777
2789

هیچ انسانی در نظرم توان رقابت با تو را ندارد

یادته روزای اول رابطمون با خنده بهت میگفتم یوزارسیف میگفتم زلیخا نشوم؟ می‌خندیدی و میگفتی مسخره نکن؟ 

دیدی زلیخا شدم اخر؟

و تو آنقدر در نظرم با شکوهی که هرچند ترکت کرده باشم از عشق بتو بخود میبالم و بعد تو هیچ دوپا و بشری را لایق عشق نمی‌بینم قلبم فقط سزاوار دوست هرچند که دیگر نمی‌خواهی...

بعد تو عشق را نه در انسانها میخواهم در مطالعه و کتابها و تحصیل جست و جو کنم ...

عشق من بعد تو درس‌هایم است...

اون الان بایکی دیگس،کیس جدید،خوب متفرنمیشی ازش

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بخودت بیالطفا،عشق توفقط اونیه که باهاته،مرده واقعا،همسرت

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی چیش با شکوهه حتما اونجاش🤮🤮🤮🤮🤮نی نی یار کجایی این زن هرزه رو جمع کنی شوهر داره و دوتا بچه دوس ...

خدایا به گوشه ناشناس پیدا کردم حرف دلمو بزنم هیچ جا از دست فاطی کماندوها آسایش نداریم دست از سرم بردار ، نیا اینجا که اذیت نشیی هرکیو تو قبر خودش میخوابونن اخه بتو چه ربطی داره بی چاک دهن از خود متشکر ، چرا اینجا گزینه بلاک نداده از دستت راحت شم من نمی‌دونم چرا باز میای تو تاپیک تو خوبی پاکی من هرزه ام پاتو اینجا نذار هرزه ای نشی