2777
2789

دیشب خوشگل کردم چادر پوشیدم با خواهرم رفتیم حسینیه قشنگ همزمان با ما از در حسینیه اومد بیرون  یعنی ما می‌رفتیم تو ولی اون داشت بیرون می اومد

ولی سرشو نیاورد بالا اهههه💚😫😫😂😂😂💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

چراا بیاین دل داریم بدین یعنی هرشب برم حسینیه؟💔😅😂💆🏻‍♀️

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش می گفتی اذان مغرب ب افق چشمات دلبرررر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣💆🏻‍♀️ایی 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

دختر خوب ول کن

نمیشه 😂😂

اونا دنبال افراد با شرم و حیایی هستن نه افرادی مثل شما که ظاهرشونو درست میکنن و با همچین نیتی در مرا ...

وااا 🤣چرا اینطوری میکنی من اصلا نمیدونستم اون میاد اتفاقی دیدمش چون دانشگاه شهر دیگه اس و اونجا خونه هم داره اما مثل اینکه چند ماه اومده 

جووونننن لاس مذهبی طور😂خوشم اومد

ببین اصلا یه چی گفتم همه حمله کردن حالا این اصلا اینجا نیست دانشگاهش یه شهر دیگه اس همونجا خونه هم دارن 

من اصلا نمیدونستم اومده اتفاقی دیدم 

حالا میگن تو میری برای دید زنی😂💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

وااا 🤣چرا اینطوری میکنی من اصلا نمیدونستم اون میاد اتفاقی دیدمش چون دانشگاه شهر دیگه اس و اونجا خون ...

کلا لفظ کراش درست نیست. 

به هرحال ایشون نامحرمن. 

اگه ادعای مذهبی بودن دارین اینا رو خوب باید بدونین.