دیشب خوشگل کردم چادر پوشیدم با خواهرم رفتیم حسینیه قشنگ همزمان با ما از در حسینیه اومد بیرون یعنی ما میرفتیم تو ولی اون داشت بیرون می اومد
ولی سرشو نیاورد بالا اهههه💚😫😫😂😂😂💆🏻♀️💆🏻♀️
چراا بیاین دل داریم بدین یعنی هرشب برم حسینیه؟💔😅😂💆🏻♀️
هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا دنبال افراد با شرم و حیایی هستن نه افرادی مثل شما که ظاهرشونو درست میکنن و با همچین نیتی در مراسم عزاداری امام حسین حضور پیدا میکنن و حرمت نگه نمیدارن.
هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
اونا دنبال افراد با شرم و حیایی هستن نه افرادی مثل شما که ظاهرشونو درست میکنن و با همچین نیتی در مرا ...
وااا 🤣چرا اینطوری میکنی من اصلا نمیدونستم اون میاد اتفاقی دیدمش چون دانشگاه شهر دیگه اس و اونجا خونه هم داره اما مثل اینکه چند ماه اومده
ببین اصلا یه چی گفتم همه حمله کردن حالا این اصلا اینجا نیست دانشگاهش یه شهر دیگه اس همونجا خونه هم دارن
من اصلا نمیدونستم اومده اتفاقی دیدم
حالا میگن تو میری برای دید زنی😂💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️