2777
2789
عنوان

خدا که شوی دیگر نمیپرستمت

536 بازدید | 13 پست

گفتی اون روزا دیگه برنمی‌گرده 

درسته هیچ کس دیگه اینطور مثل تو شیرین و تو دل برو دوستم خواهد داشت درست است هیچ کس مثل تو حتی از عیب هایم حسن نمی‌سازد و تعریف کند درست است هیچ کس مثل تو مرا زیبا و شیرین سخن نمی‌بیند درست است هیچ کس دیگر آنطور ذوق زده نگاهم نمیکند هیچ کس دیگر آنطور مقابل هرکس که اذیتم کند حامی ام نمیشود دیگر هیچ کس آنطور به همه جزییات ظاهرم باطنم روحیاتم علایقم و نظراتم توجه نمی‌کند هیچ کس دیگر مثل تو حتی وقتی عصبی میشوم و فحش بارانش میکنم سکوت نمیکند صبوری نمیکند آرامم نمیکند درست است هیچ کس مثل تو وقتی سورمه ای میپوشد آنقدر جذاب نمیشود لاتی حرف زدنت قند تو دلم آب میکرد هیچ کس مثل تو زیبا به چشمم نخواهد آمد میدانم تا ابد فراموشت نمیکنم و در حسرت روزهای گذشته مان میمانم اما این را هم خوب درک میکنم که دوره آن ها تمام شده حتی اگر خودت را هم داشتم دیگر آن عشق و عاشقی ها را تکرار نمی‌کردی 

گفتی اون روزها دیگه برنمی‌گرده

هرگز فراموشت نمیکنم و هیچ کس را بعد تو آنطور دوست نخواهم داشت تو عشق ابدی من شدی اما دیگر حتی اگر خدا که هم سوی و باز گردی  نمی‌پرستمت 

این حرکات ورفتارش همه ازهوس بوده،عشق پاک ومقدسه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

عن تو قیافه نداشتت واسه یه مرد غریبه نوشتی اینا رو شوهر داری شوهر داری عوضی دوتا بچه داری 

کاش خدا یه جوری رسوات میکرد ک اصلا نتونی تو کوچه بری عوضی 

سرمه ای ک میپوشیدم ازم تعریف میکردی 🤮🤮🤮🤮

لاتی حرف زدنت 

خاک هفت خرابه باز تو سرت 

عوضی عوضی شوهر داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عن تو قیافه نداشتت واسه یه مرد غریبه نوشتی اینا رو شوهر داری شوهر داری عوضی دوتا بچه داری کاش خدا یه ...

🥴😒

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خانوم واقعا خجالت بکش

متاهل و مادر 🤦‍♀️

دیروز خیلی تلاش کردم چیزی نگم که قضاوت نکرده باشم‌

اما الان واقعا دیگه حال بهم زن شدی

جمع کن‌ خودتو

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عن تو قیافه نداشتت واسه یه مرد غریبه نوشتی اینا رو شوهر داری شوهر داری عوضی دوتا بچه داری کاش خدا یه ...

همینا عادی سازی میکنن جامعه گوه شده

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
خانوم واقعا خجالت بکشمتاهل و مادر 🤦‍♀️دیروز خیلی تلاش کردم چیزی نگم که قضاوت نکرده باشم‌اما الان وا ...

وای عصبی شدم بخدا شوهر دازه بچه داره داره برای کسی دیگه عاشقانه مینویسه

وای خدا 

معلم هست 

چ جوری در آینده بچه هامون بفرستیم مدرسه با این معلم ها مدیرها 

واقعا داره همه چی عادی سازی می‌کنه آخه کدوم زن متاهل شوهر دار با دوتا بچه دوست پسر ۴ سال داشته هنوز ...

سایت پر از نوجوان این هرزگیا براشون عادی میشه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
واقعا داره همه چی عادی سازی می‌کنه آخه کدوم زن متاهل شوهر دار با دوتا بچه دوست پسر ۴ سال داشته هنوز ...

چرا حالا ازش اینقدر زیبا یاد میکنه از این هوس و حس کثیف 

چندشم شد 

ک یک نفر دلش چقدر چاک داره همه رو جا میده توش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

استارتر به خودت بیا