2777
2789
عنوان

دخترم خیلی ضعیف هست چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
زردآلو دوس داره ،؟،اگه داره بده بخوره هم چاقش میکنه هم قدش میره بالا تو بچه ها معجزه میکنه

میوه ای نیست زیاد بیشتر گوشتیه یعنی میخوام بگم با گوشت هم تغییر نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان به زورم شده بهش غذا بده وگرنه درست نمیشه دختر منم اینجوریه الان هفت سال و نیمه وزنش اندازه ی ...

اصلا نیازی به زور نیست عاشق غذا هست😂تعجبم اینایی که میخوره کجا میره🤣

اشکال نداره دختر منم همین بود من مرتب عصاره قلم می دادم تا ۷ سالگی هر روز هم سوپ ماهیچه 

به سن بلوغ رسید یهو هم قد کشید هم خیلی سرحال شد پس اصلا نگران نباش همین روند و ادامه بده بزرگ بشه درست میشه 

میوه ای نیست زیاد بیشتر گوشتیه یعنی میخوام بگم با گوشت هم تغییر نکرده

اتفاقا خوبه که میوه ایی نیست و عالیه که گوشتیه 

چاقی مرض هست دوست عزیز 

اگر قدش اوکی هست نگران وزنش نباش 

تبریک میگم بهت رژیم غذاییش خوبه 

فقط هله هوله و قند و اینا بهش نده

هر روز یه تخم مرغ به هر شکلی شد بهش بده ...کوکو نیمرو هر جوری

دوم به آزمایش بررسی انگل هم بده و همینطور آزمایش های سو جذب ...شاید غذا جذب بدنش نمیشه 

بچه های که زیاد مدفوع می‌کنند هم وزن نمیگیرند 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

واسش غذا هاشو تزیین کن مثلاً مرغ و گوشت اگه میتونی واسش سرخ کن یا استیک کن دختر من خیلی دوست داره معمولا بچه ها دوست دارن ببین چی دوست داره اونو واسش درست کن بزار خودشم بخوره حتی کثیف هم کرد کارش نداشته باش 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بهش غذا مقوی بده این دارو زینک اینا اصلا به درد نمیخوره اشتها آور هم چرته هیچ تاثیری نداره

مثلا برنج گوشت خورشتی با یکم نمک زرد چوبه بزار زود پز بده بخوره با اینکه میتونی چرخی بریزی که گوشتش هم بخوره 

بعضی ها گوشت میریزن شیشه مربا میزارن بجوشه و همون آب گوشت رو با برنج میدن بچه بخوره 

حریره بادام 

دختری از جنس دریا 

خواهشا بخاطر حرف مردم کاری نکنید که دخترتون به سن بلوغ رسید اضافه وزن داشته باشه و دیگه نمیشه کاریش کرد. خواهرم بخاطر حرف و حدیث فامیل شوهرش مجبور شد دخترشو ببره پیش متخصص تغذیه  و  شربت تقویتی بهش داد. وقتی دخترش به سن بلوغ رسید  هورمونهاش ریخت بهم و اضافه وزن شدید گرفت. با مکافات و کلی رژیم توی بیست سالگی تاحدی تونست اضافه وزنش رو کنترل کنه. بچه ها  توی سن پایین بخاطر تحرک زیاد معمولا کمتر وزن میگیرن. ولی به سن نوجوانی که میرسن  تحرکشون کمتر میشه ی دفعه ای دچار اضافه وزن میشن. دقت کنید بیشتر بچه های مقطع راهنمایی دچار اضافه وزن شدید هستن.  بخاطراشتهای زیاد به خوردن  و تحرک کمتر  روز به روز چاقتر میشن. 

چند ماهش هست پسرتون ؟

یکسالو یازده ماه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲