2777
2789
عنوان

مشکلی با مامانم دارم بیاین

134 بازدید | 11 پست

من شکلم با مادرمم تکرار میکنم با (مادرم)

به زور شوهرم داد بعد شوهرم مریضه بی پول هسش تو یه خونه ۳۵ متری بسیار بی آسایش زندگی میکنم خفه به معنی واقعی

شوهرمم معمولا خونه اس بیکاره

مامانم زنگ میزنم میگه دخترای مردم آنقدر شادن آنقدر بالیاقتن دلم می‌شکنه دلم خیلی میشکنه همه جوره منو شکسته کسیم تو زندگی ندارم تازه مادرشدم خسته ام چه جوری باهاش تا کنم 

نصیحت نکنین لطفا قضاوتم نکنین توروخدا

گلم خب بیکار هم هستن همسرتون پس درآمد از کجا دارید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج خاصی ندارم به شدتم خسیسم

خونه از خودتونه؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خانواده همسرم یه دوتا اطاقه

خودت کارکن گلم

متنو بخونم منظورم مادرمه

می‌دونم من کلا گفتم خودت کار کن استقلال مالی داشته باشی

می‌دونم من کلا گفتم خودت کار کن استقلال مالی داشته باشی

من مشکلم چیز دیگه آیه کارم باشه درست و حسابی باشه میرم الکی نیس کار کردن واسه یه مادر و خانوم متاهل من وابستگی مالی ندارم من کلا نمیزارن تصمیم بگیرم مشکل من چیز دیگه ایه

من مشکلم چیز دیگه آیه کارم باشه درست و حسابی باشه میرم الکی نیس کار کردن واسه یه مادر و خانوم متاهل ...

متوجهم

مادرت فقط با شما اینطوره؟

یا با خواهر برادراتم اینطوریه