2777
2789
عنوان

بی بی کرم ها همه باعث جوش میشن⁉️

91 بازدید | 8 پست

بی بی کرم گلدن رز میزنم کاورش خوبه ولی بعدش ک میام خونه چ می‌شورم میبینم جوش زدم اوایل فک میکردم مشکل از پوست خودمه که کلا مستعد جوشه ولی ی مدت بدون هیچی میرفتم بیرون و میدیدم اصلا جوش نمیزنم 

برای بیرون شما چی میزنید که یکم صورتتون رنگ و لعاب بگیره ولی جوش نزنید؟

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد آفتاب رنگی لانسون یه ساله دارم میزنم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

آبرسان رنگی لابورن کاملا گیاهی ده سال دارم میزنم نه جوش داره نه لک اما کاورش متوسطه

قیمتش چطوریه عزیزم؟ منم ی کاور معمولی میخام در حدی که پوستم یکدست بشه کمی روشنون گندمیم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

قیمتش چطوریه عزیزم؟ منم ی کاور معمولی میخام در حدی که پوستم یکدست بشه کمی روشنون گندمیم

اره در همون حده من هر روز میزنم اولیه 250تومنه تقریبا از سایتش باید بخری یا دی جی کالا اینا مغازه ها خیلی کمه