بچه ها بعد زایمان پوستم پر از ترک ,لکه های سیاه روی گردن و کشاله ران و زیر بغلم ,سینه های آویزون ,مقعد بواسیر بخاطر یبوست ,کیسه صفرام پر از سنگ ،داغونم روحیه ام افتضاحه
بچه شما آرومه؟ شب میخوابه؟ میتونید به کارای خونتون برسید؟؟ راه میره؟ دندون درآورده؟؟
والا خواهر خواب نداره اصلا شبا بزور ساعت یک یا دو میخوابه ،اروم که نه زیاد به شدت دنبال اینه فضولی کنه 😂کارای خطر ناک جاهای خطرناک ،دوست داره همش بشینم پیشش آشپزخونه نرم دستشویی نرم ،راه نه نمیره ولی وایمیسته کنار مبل ،دندونم نه ندارم هنوز و به شدت نگرانم که چرا در نمیاره شما چی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر کردم فقط بچه من این مدلیه، هرچی بزرگ تر میشه بیشتر اذیت میشم،، بچه منم فقط دست میگیره مبل و د ...
به دنیا که اومد خیلی کوچولو بود دو نیم بود الآنم کموزنه هرراهی بگی امتحان کردم نشد که نشد وزنش ۷وپونصد قدشو نمیدونم تازگیا چند شده شما چی خوبه وزنش غذا چیا میدید ایده بده،🤣
به دنیا که اومد خیلی کوچولو بود دو نیم بود الآنم کموزنه هرراهی بگی امتحان کردم نشد که نشد وزنش ۷وپو ...
غذا همه چی میدم به جز گوشت قرمز چون بهش دادم یبوست گرفت حالا فقط آب گوشت میریزم داخل غذاش، دیگه کم کم شروع کردم غذای خودمون بهش میدم،ولی برا قدش سعی کن عصر ساعت ۵ به بعد نخوابه ک شب زود بخوابه، خواب خیلی تاثیر داره برا قدش