صبابانودخترخدا مدیر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2525 عنوان مامان بزرگ شوهرم فوت کرد و من | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 22 پست من این دو روز تو فاتحش یکسره درحال کمک و خدمت بودم همه ازم تعریف میکردن و تشکر و ...بنظرتون کارم درست بود ؟یا خوب نیست ؟ کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫 1404/04/09 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبابانودخترخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2525 عقدی ؟ نه یکسال عروسی کردم کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6858 از نظر انسانیت بله خوب بود ولی همین آدما توقعشون ازت میره بالا مراقب باش خیلی از ادما لطف زیادی ک در حقشون کنی میشه وظیفه مراقب باشاون خونه بزرگتر داره شما دم دستشون ی کارایی انجام بده بخدا محبت زود فراموش میشه تجربشه دارم کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
صبابانودخترخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2525 دستت درد نکنه ولی خودکشی نکن قرار نیس لوح تقدیر بدن آخه مجبور بودم خانواده شوهرم اسکلن بی اهمیتن نسبت به مهمونا زشته خب مهمون بدون پذیرایی برع کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
صبابانودخترخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 2525 از نظر انسانیت بله خوب بود ولی همین آدما توقعشون ازت میره بالا مراقب باش خیلی از ادما لطف زیادی ک در ... گفتم بالاتر خانواده شوهرم بی اهمیتن ماها که دوتر و غریبه تر بودیم مجبور بودیم کاری کنیم کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
فلیکا عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 22428 نه یکسال عروسی کردم خوبه عقد نیستی . ولی تازه عروسی به هرحال . اینکه از مهمونا پذیرایی کردی ادب خودت رو رسوندی . ولی خب هرجور اولش رفتار کنی تا آخرش همینجوری میمونه. کاری نکن برات وظیفه بشه . همین .
fandogh_3 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7593 آخه مجبور بودم خانواده شوهرم اسکلن بی اهمیتن نسبت به مهمونا زشته خب مهمون بدون پذیرایی برع باشه بکن ولی زیاده روی نکن که مریض نشی... اجرت با خدا خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6858 گفتم بالاتر خانواده شوهرم بی اهمیتن ماها که دوتر و غریبه تر بودیم مجبور بودیم کاری کنیم دستت درد نکنه این محبتو خالصانه برا اون بنده خدا ک فوت شده انجام دادی حتمن آدم خوبی بوده ک خداوند راه یه فرشته رو ب محلسش باز کرده.. ولی مراقب باش خانواده همسرت از محبتات سواستفاده نکنن کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
هی_مونالیزا عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2893 کار درستی کردی برای اون خدابیامرز ولی تعادل رو رعایت کن که نه دست به سیاه و سفید نزنی نه عذر خواهی میکنم به عنوان خدمتکار بشی و برات بشه وظیفه در حد توان کمک کن خودتو اذیت نکن