2777
2789
عنوان

پشیمونم🥲

121 بازدید | 13 پست

پسرم 4 سالشه خیلی اذیتم میکنه منم خیلی خسته میشم فقط وقتی میگم زنگ میزنم به ممدقلی به حرفم گوش میکنه همش میگم دیگه این کارو نمیکنم ولی بعضی وقتا واقعا حوصله کل کل کردن باهاش رو ندارم و باز تکرار میکنم 

امروز شروع به لجبازی کرد و قیچی کوچیکم خیاطیم رو پرت کرد افتاد جلوی صورت بچه 6 ماهه ام منم خیلی ترسیدم و از کوره در رفتم و کتکش زدم بعدم زنگ زدم به ممد قلی به خاطر اینکه وسایل رو دیگه پرت نکنه بمیرم براش چقدر ترسید از جلو چشمم نمیره خیلی ناراحتم😔😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه رو می‌ترسونید ؟فردا یه بچه استرسی و کم اعتماد به نفس تحویل جامعه میدید

میدونم میدونم 

چیکار کنم وقتی خسته ام و هزار کار ریخته سرم با دوتا بچه دیگه اینم میوفته سر دنده لج برا غذا خوردنش خیلی اذیت میکنه

خودتو سرزنش نکن دیگه .. ولی بچس دیگه عقلش نمی‌رسه برای تربیت لازمه گاهی ولی کتکش نزن هیچوقت گناه دار ...

الهی دستم بشکنه کاش نمی زدمش وقتی دیدم قیچی نزدیک بود بخوره به صورت پسر کوچیکم هنگ شدم

چجوری اعصاب خودمو قوی کنم

عزیزم.میدونم بچه بزرگ کردن واقعا سخته.ما اشتباهمون اینه هر جا کم میاریم سر بچه خالی میکنیم.یا حوصله دیگران رو داریم و حوصله بچه خودمون نداریم.بتونی بچه رو به زبون بگیری.چون واقعا بچه های الان هم شیطونن هم باهوش.مثلا براش جایزه تعیین کن که اگه این کار درست رو انجام بدی.فلان جایزه میگیری.جایزه هم چیزی باشه که بچه لازم داشته باشه.زعفران هم شنیدم برای اعصاب خوبه.در برنامه غذایی ات باشه.در کل دوره ایه میگذره.و بچه در هر مرحله نیاز به کمک والدین داره.موفق باشید عزیزم💚