2777
2789
نمیخوام و نمیتونم و نمیدونم

راه های دیگه هم هست واسه زندگی

امتحان کنید،آدم با امید و تلاشه که زنده است

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه های دیگه هم هست واسه زندگیامتحان کنید،آدم با امید و تلاشه که زنده است

هر راهی رو شروع کردم ول کردم

بسه از بس امتحان کردم و هیچی نشده

نه امیدی دارم و نه انگیزه تلاش

هر راهی رو شروع کردم ول کردمبسه از بس امتحان کردم و هیچی نشدهنه امیدی دارم و نه انگیزه تلاش

لازمه یه مدت استراحت کنی و بیخیال بشی تا برگردونی قوای از دست رفته رو

منم مثل شمام،تلاش بی نتیجه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

۱۶سالمه. کلاس ورزشی میرم از الان برای نهایی ها خودمو کامل اماده میکنم و معدل خوبی تو دهم گرفتم البته به نظر من خوبه😅۱۹.۲۵

ترید کار میکنم و تونستم به گوشی که عاشقش بودمو بگیرم😅😂 البته با پول خودم🤗

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

نمیتونم بیخیال باشم و مدام خودخوری میکنم.برنمیگرده به این راحتی.

الان چندسالتونه؟

من سی و همچنان درحال تلاش

هر راهی رو شروع کردم ول کردمبسه از بس امتحان کردم و هیچی نشدهنه امیدی دارم و نه انگیزه تلاش

مطمئن باش تلاشت کم بود شانست ایراد نداشت

منم زیاد تو این موقعیت ها بودم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

۲۳

وقت داری هنوز،خیلی زیاد

من همسن شما بودم توی گردابی بودم که فقط خودم تنهایی جورش رو میکشیدم ولی تموم شد و مشکلات بعدی و باز تموم شد،زندگی همینه روی خوش به کسی نشون نمیده

وقت داری هنوز،خیلی زیادمن همسن شما بودم توی گردابی بودم که فقط خودم تنهایی جورش رو میکشیدم ولی تموم ...

از ۱۸ سالگی دارم همینو به خودم میگم و این ۵ سال هیچ تقاوتی نداره بقیشم فرقی نمیکنه

از ۱۸ سالگی دارم همینو به خودم میگم و این ۵ سال هیچ تقاوتی نداره بقیشم فرقی نمیکنه

حس نکن تنهایی 

چون نابودت میکنه

قدرت اون بالاسری رو تنها راه نجاتت بذار حتی اگه ازش دلخوری بخاطر نشدن های زندگیت

ممنون از حرفای قشنگت

حال خودمه و حتی خانوادم

خواهش میکنم عزیزم،غمگین نباش به قشنگیات فقط خندیدن میاد😍چون دختری و سرشار از عشق و زندگی