2777
2789

من بینی‌م گوشتیه و به صورتم تا حدودی میاد نمیگم متناسبه اما بد نیست، با توجه به هزینه ها واقعا انجام جراحی سخته ، وقتی توی اینستا میبینم افرادی که بینی کوچیک تری نسبت به من دارن و مسخره میکنن واقعا دلم میشکنه 🥺 حرفای زشتی که میزنن رو به خودم میگیرم متاسفانه، فقط سعی میکنم باهاش کنار بیام..سال پیش هم یه خانومه بهم گفت بینی بزرگی داری عمل کن اعتماد بنفسم به شدت نابود شد اگر ازش نظر میخواستم به هیچ عنوان از حرفش ناراحت نمی‌شدم چون خودم اجازه ی این حرف رو به فرد مقابل دادم اما اینکه بی مقدمه این موضوع رو وسط بکشی و تو روی طرف بزنی دل شکستن محسوب میشه

دل شکستن اصلا کار درستی نیست به چشم دیدم افرادی که مشکل یا نقص دیگران رو مسخره کردن دقیقا مطابق همون سرشون اومد مراقب حرفامون باشیم🥲💓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا معذرت میخام بعضیا اینه دستشویی ان

اگه چیزی هست خودمون میبینیم ازش مطلع هستیم 

یا بضاعت مالیمون اجازه نمیده و مخارج مهم تری داریم 

یا همین که هستیم رو دوست داریم و به شخصه از عمل و جراحی میترسم 

کاش همه اینقدر نگن

اگه چاق و لاغر و سفید سبزه و بلند و کوتاهی هست مطلع هستیم

لازم به ذکر نیست

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

از بچگی مسخرم میکردن بزرگ شدم فهمیدم حسودی میکردن😑الان حسرت یه ذره از اون چیزی که من داشتمو میخورن ...

یآدمه دوران پیش دبستانی یه دختره گقت فلانی چقدر دماغت پهنه(با لحن مسخره) نمیدونی چقدر اون حرفش توی ذهنم هست خودشم اصلا بی نقص نبود اما من میدونستم چقدر حرف ما آدما روی بقیه تاثیر میزاره هیچ وقت به روش نیاوردم، منم واگذار کردم به خدا

تو زندگی پس از زندگی می گفت کسانی که تشویق کرده بودن به سقط بیشتر از خود فرد مقصر بودن 

می گفت اینجور نبود که درمورد ما حرف بزنن همینجور می‌شنیدیم می گفتن فلانی سه تا بچه داره عجب حماقتی کرده و این باعث می‌شد به فکر این بیفتیم سومی رو سقط کنیم

تو مدرسه باید یه درس آداب اجتماعی تدریس بشه جامعه از بی ادبی بیشتر رنج می‌برده ریاضیات و علوم

دقیقاا دوران  مدسه‌ی من معلم ها فقط به فکر ریاضی بودن حتی تایم هنر هم ریاضی تدریس میکردن

تو زندگی پس از زندگی می گفت کسانی که تشویق کرده بودن به سقط بیشتر از خود فرد مقصر بودن می گفت اینجور ...

نمیدونم با سرک کشیدن در زندگی دیگران چی نسیبشون میشه انگار مدال بهشون میدن