2777
2789

الان خیلی عذاب وجدان دارم 

همش فکر میکردم شوهرم مخفی کاره 

چه میدونم داره خلافی چیزی میکنه 

الان متوجه شدم اصلا اینطوری نیست یه سریع مشکلات مالی تو کارش پیش اومده نخواسته به من بگه که ناراحت نشم 

الانم حل شده 

یک نفرو وقتی بعد از فوت همسرش زود ازدواج کرد تحت تاثیر احساساتم قضاوت کردم که چجوری تونسته. بعد که بزرگتر و عاقلتر شدم فهمیدم کارش کاملا قابل درک و درست بوده. ازش خواستم منو ببخشه. گفت بخشیده اما نمیدونم دیگه از ته دلش گفت یا نه

یک نفرو وقتی بعد از فوت همسرش زود ازدواج کرد تحت تاثیر احساساتم قضاوت کردم که چجوری تونسته. بعد که ب ...

دیگه وقتی می گه بخشیده بخشیده 

منم خیلیا رو همین جوری از رو چیزای نصفه و نیمه ای که دیدم قضاوت کردم ولی تهش متوجه شدم ماجرا اصلا چیز دیکه ای بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.