2777
2789
عنوان

بابای سختگیر کاش بمیرم راحت بشم

75 بازدید | 5 پست

بچها من 22 سالمه دانشجوام 

همه همسنام سرکار میرن 

من دیگ خستم تابستونی کلاس نرفتم ک برم دنبال کار ولی بازم شک تو دلم افتاده 

بابام سختگیره عقده تو دلم کاشته میگه بعد از لیسانس برو آخه چ فایده سنم بالاتر میره 

میترسم منو شوهر بده که سرکار نرم حاضرم قید آرزوهام بزنم نرم کلاس برم سرکار کار برام مهمتره 

میخام دو ماه برم ک خودم بهش برسم که 

هیچی مثل درس نمیشه. 

این فکر آینده چی میشه منو نابود کرده نمیزاره شبا بخابم کمکم کنین 

همینکه درس میخونی خیالت راحت اجازه میده بعد از کارشناسی سرکار بری

عقیده بابای منم همینه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری باهاش کنار اومدی

انقدر درسام سنگین هست که واقعا الان به کار فکرم نمیتونم بکنم ولی قبلش خیلی پافشاری میکردم یعنی قبل از شروع دانشگاه بعد الان میگم بهتر چون هم تداخل پیدا میکرد هم اصلا وقت ندارم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷