من خودم ماشین دارم ده ساله راننده هستم تازه پارک دوبله عالی شده مشکل من این بود فرمون رو فقط به سمت راست میچرخوندم میرفتم توجوب باید بافرمون بازی کنی وقتی فرمون چرخوندی سمت راست بعد یه ذره بپیچون سمت چپ دوباره راست بازی کن بافرمون من اینجوری یادگرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول اینه سمت افسر بیاد روبروستون ماشین بغل بعد فرمون کامل جمع کن لیا عقب طوری که وسط شیشه سمت افسر بیوفته روی صندوق ماشینی که داری باهاش دوبل میزنی همینجور بیا عقب حواست به اینه سمت افسرباشه دیتگیره درب عقب که رفت توی جوب ازتو اینه صاف کن بیا عقب تا ماشین صاف شه تموم
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔
ببین اول میری بغل ماشین جلویی و یکم جلوتر ازش می ایستی بعد دنده عقب میگیری و وقتی که صندوق عقب ماشین کناری رودر شیشه کوچک(شیشه سه ضلعی) پشت ماشین خودت دیدی در حین حرکت لاکپشتی و بازی با کلاج فرمون رو تااخر به سمت راست میچرخونی وقتی که جای کلید صندوق عقب ماشین کناری رو از پنجره شاگرد خودت دیدی حین حرکت فرمون رو تااخر بسمت چپ میچرخونی
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره