2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب نظرشمام مهمه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

والا همین که میخره شکر خدا کن

بعدا تو اولین فرصت برو عوض کن به سلیقه خودن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
والا همین که میخره شکر خدا کنبعدا تو اولین فرصت برو عوض کن به سلیقه خودن

آره عکسشو فرستاد گفت میخوای اینو منم دیدم مادرشوهرش هست چی بگم چون اونا گرفتن یعنی پدر و مادرش

منم زمان نامزدی خانواده همسرم این کار کردن ناراحت شدم ولی الان زمان برگرده عقب به جای ناراحتی میرم از همسرم تشکر میکنم چون همسرم بنده خدا به قدری خوشحال بود ولی من اشتباه کردم الان تعریف میکنه با چه ذوقی برام خریده بود ،،،اگه نامزد هستید ناراحت نشید به خدا بعد عروسی میفهمید یک درصد ارزش نداشته دل همسرت بشکنی و همچنین مادرش 

الان طلا جوری شده نمیشه ب سلیقه دختر خرید چون اکثرا دست رو سروبس سنگین میزارن

من ک شوهرم نخریده و فکرنکنم بخره احتمالا پول جمع کنه واسه عروسی یا بتونه خونه بخرع برو خداتو شکرکن طلا میاد و میرع مثل پول

منم زمان نامزدی خانواده همسرم این کار کردن ناراحت شدم ولی الان زمان برگرده عقب به جای ناراحتی میرم ا ...

آره منم باز از طرفی فکر میکنم تو این اوضاع اونو که خریدن خیلی راحت مثل خیلیا میتونستن بپیچونن