2777
2789

ویپاد کارت ب کارتش حل شد؟‌

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فعلا حل نشده شما گرفتی وام؟

همون طرح پشتوانه یکی دو تومنی هاشو گرفتم 

وام های بزرگش رو نه 

پول گذاشته بودم حسابم کار کنه ک از شانس من به مشکل خورده ویپاد 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
همون طرح پشتوانه یکی دو تومنی هاشو گرفتم وام های بزرگش رو نه پول گذاشته بودم حسابم کار کنه ک از شانس ...

عب نداره امتیاز میدن بهتون بالخره پولتون اونجا بوده

من از قیدت نمیخواهم رهایی

من که سه باره فقط یه تومن میده با اینکه به موقع حتی زودتر هم تسویه میکردم ، فک کنم تراکنش و خرید باهاش کم داشتم بعضیا هم میگن باید چند روزی در حد 300-500 تو حسابت باشه که مبالغ بالاتری برات باز بشه 

🪶

من یکی دوروز قبل از جنگ گرفتم .۱۰ تومنی.

الان باز نمیشه میخام قسط اولشو بریزم😂

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
من یکی دوروز قبل از جنگ گرفتم .۱۰ تومنی.الان باز نمیشه میخام قسط اولشو بریزم😂

بهتر 🤣🤣

چون تا سی ویک تیر فرجه گذاشتن میتونی واریز نکنی تا اونموقع

من از قیدت نمیخواهم رهایی
من قسط این ماهو دادم میخواستم حقوق گرفتم تسویه کنم دوباره وام بگیرم که نشد

اشکال نداره چن وقت دیگه باز میشه دیگه.

این وسط یه استراحت میدی به خودت

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بهتر 🤣🤣چون تا سی ویک تیر فرجه گذاشتن میتونی واریز نکنی تا اونموقع

من چون شاغل نیستم این وام برام قرضه.

شاید باور نکنی اعصابم خوردمیشه به یکی بدهکار باشم.

وام گرفتم گوشی خریدم.

قسطاشم با یارانه قراره بدم اگه اونم قطع نکنن