2777
2789

باورمم نمیشهههه

مادرشو چن روز پیش زده😭فقط بگید چیکار کنم

شوهرم دوسال قرص اعصاب میخورده اینم نمیدونستم  

نمیدونستم چرا انقدر بد دهنه چرا انقدر سریع عصبانی میشه و واکنش داره 

حالا چیکار کنم با به بچه ت شکم 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بر من اون بچه فقط

خدا لعنتم کنهههه 😭😭😭😭 خدا مرگم بده 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

پس چطور شما متوجه نشدید ‌ حتما تا حالا از این کارا با شما نکرده منظورم دست بزنشه

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
پس چطور شما متوجه نشدید ‌ حتما تا حالا از این کارا با شما نکرده منظورم دست بزنشه

اره نمیدونستم تا اینکه اولین بار ازش چک خوردم 😭

😰

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

باید خودت تصمیم بگیر تصمیت رو زندگیت خیلی موثره 

ولی از نظر من اگه دوستش داری 

همراهش باش تا قرص رو ترک کنه و تو مشکلات همراهش باش کمکش کن حالش خوب شه و بهش بگو چه کار بدی کرده 

اگه دوستش داری و عاشقی باید این کار بکنی

ببین داروی اعصاب برای هزارمدل بیماری خورده میشه

باید بفهمی مشکلش چیه

واینکه سعی کن باهاش وارد بحث های کلامی نشی که به کتک برسه 

چون بارداری،حتی بعد ازتولد نوزادت

اگه میتونی راضیش کن درکناردارو بایه مشاوره بالینی باتجربه جلو بیاد