2777
2789
عنوان

احتمال خطا در سونو هجده هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 22 پست
نمی‌دونم بچه اصلا یه جا صبر نمی‌کرد هییی تموم میخورد گفت چون شیرینی خوردی داره شیطونی می‌کنه و پاهاش ...

اگه دودلی و فکرت مشغوله

دو هفته دیگه صبر کن

یه سونو جای دیگه برو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحیح و سالم بیام بغلت:)خودت چی دوست داشتی

من یه دختر عزیز دارم 

این یکی فرقی نمی‌کرد ولی گفتن پسر ، دل بستم ، یکم سختمه بخوام دوباره عوض بشه جنسیت

اما در کل مهم سلامتی تودلیمع...

بلاتکلیفی هم بدترین حسه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
اگه دودلی و فکرت مشغولهدو هفته دیگه صبر کنیه سونو جای دیگه برو

آره دکترم نوشته 24 هفته برم برای چکاپ

حالا اونجا هم میپرسم 

ولی میگم مگه ممکنه ؟

دو تا دکتر با تبحر بالا بخوان تشخیص اشتباه بدن!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دکترم نوشته 24 هفته برم برای چکاپحالا اونجا هم میپرسم ولی میگم مگه ممکنه ؟دو تا دکتر با تبحر بال ...

پیش این دکتره نرو سونو بعدیتو

همین که گفته دختر خودت گفتی قبلا گفتین پسر باعث شکت شده

نه منم ندیدم ۱۸ هفته دقیق میگن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پیش این دکتره نرو سونو بعدیتوهمین که گفته دختر خودت گفتی قبلا گفتین پسر باعث شکت شدهنه منم ندیدم ۱۸ ...

آره اونی که گفت دختر و بعدش گفت پسر ، منو به شک انداخت

دیروز دوباره رفتم جای دیگه تکرارش کردم سونو رو اونم گفت پسر

هردو تو برگه سونو جنسیتو زدن پسر

دیگه نمی‌دونم ☹️😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره اونی که گفت دختر و بعدش گفت پسر ، منو به شک انداختدیروز دوباره رفتم جای دیگه تکرارش کردم سونو رو ...

پسره پس

ولش کن فکرشو نکن 

من یه دختر عزیز دارم این یکی فرقی نمی‌کرد ولی گفتن پسر ، دل بستم ، یکم سختمه بخوام دوباره عوض بشه جن ...

دقیقا اول سلامتیش🥰😍

ای جونم قراره داداشیش پشت خواهرش باشه همیشه چقدر خوبه از هر کدومش یکی داشته باشی🥺💗