2777
2789
عنوان

وبلاخره دارم طلاق میگیرم

180 بازدید | 4 پست

توی تاپیکای قبلم گفتم چقدر مادر شوهرم منو اذیت میکرد اون تاپیکا مال چند سال پیشه تو این چند سال شوهرم هر بار بخاطر خانوادش منو کتک زد امسال عید سر اینکه میگفت تو هرچی میگم باید بگی چشم منو کتک زد الانم بخاطر اینکه میگه من از خانواده تو بدم میاد باید کلا باخانوادت قطع رابطه کنی کتک زد و من در شرفم طلاقم وزندگی که ۱۵ سال توش سختی کشیدم تا الان که کلی پول و مال بدست آورده و منو انداخت بیرون میگه من تنهایی همشو بدست آوردم

از محبت خارها گل میشود....

بعد طلاق خبری نیست 

ی مشت مرد مریض زگیل تناسلی دار ریخته شده...

با شوهرت راه بیا با دلش راه برو 

طول میکشه اما به سمتت میاد...

تو این زندگیت رو ساختی ،سیاست داشته باش ،نذار یکی دیگه بیاد کیفش کنه...

مادر شوهر خوب کمه ،همه شون خار دارن 

خدا میگه انسان رو در رنج افریدیم 

حموم برو و....کاری کن آرامش داشته باشی 

با شوهرت یکی به دو نکن 

بخدا که هرکس طلاق گرفته بعدش پشیمون شده ،دلمرده شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از محبت خارها گل میشود....بعد طلاق خبری نیست ی مشت مرد مریض زگیل تناسلی دار ریخته شده...با شوهرت راه ...

چقدر ساده ای جلوی من رو به پدرو مادرم فوش بی ناموسی میده کتک زدن میدونی در چه حد در حدی که دوتا دستشو میزاره روی گلوی من تا بی هوش نشم ول نمیکنه جلوی بچه ۸ ساله من به من میگه تو جن... به من میگه تو دزدی از خونه من چیز میدزدی میدی پدر ومادرت بخورن

بذار حرف اون باشه قدرتش رو نشونت بده با وقتش هم اون با دلت راه میاد

پیام بعدیم بخون تو اگه به پدر و مادرت فش بی ناموسی بدن چیکار میکنی بخدا که اگه دردش فقط این بود مشکلی نبود میرفت زنای مزدم نگاه میکرد میومد توخونه به من فش میداد که چرا هیکلت مثل زن فلانی نیست