2777
2789

دخترم ۱۱ ماهشه تصمیم گرفتم از ماه دیگه جای خوابش رو جدا کنم و بذارم روی تخت و اتاق خودش 

دخترم خودش مستقل می‌خوابه قبل خواب میگیرمش تو بغلم نازش میکنم می‌ذارم کنارم خودش به کم بازی می‌کنه می‌خوابه خدا کنه جدا هم همینجور بخوابه 

شما از کی جای خواب بچه تونو جدا کردبن؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من از همون اول وقتی میخوابیدن از پیششون بلند میشدم ولی تا زمان خوابیدن کنارشون بودم اگرم شب بیدار شن ...

چه خوب

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب

بچه ی شما که الان کوچیکه راحت کنار میاد به نظرم توی اتاقش با چراغ حواب روشن کنارش بشینین تا بخوابه 

بعد از اتاق برین 

شبا هم تا بیدار شد صداتون کرد سریع برین پیشش 

بزرگ تر بشه میپرسه چرا پیش من نمیخوابی باید بگین هرکسی جای خوابش مشخصه

بچه ی شما که الان کوچیکه راحت کنار میاد به نظرم توی اتاقش با چراغ حواب روشن کنارش بشینین تا بخوابه ب ...

خداروشکر به ندرت شبا بیدار میشه. شیر شبش رو قطع کردم فقط بخاطر وابستگی خودم جداش نکردم که دیگه تصمیم گرفتم از یک‌سالگی جدلش کتم