2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 91 پست
ول نکنم فک نکنم از روحم چیزی بمونه خیلی استرس وارد میکنن ساعت کاری هم ک ۶ هست خواب درست ندارم

برنامه ریزی کن همشونو مدریت کنی و یک تایمی بزاری برایه خودت یا غذا از بیرون بگیر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه برییه بخش سبک تر بیمارستان

نه متاسفانه سیستم خیلی پارتی بازی شده. یکی پارتی نداره کلی کار و مسئولیت میریزن سرش. اکثرا با پارتی اومدن و خیلی راحت کاراشونو سر بی پارتیا میریزن اعتراضم کنی تهش هیچ فایده ای نداره و مجبوری استعفا بدی

برنامه ریزی کن همشونو مدریت کنی و یک تایمی بزاری برایه خودت یا غذا از بیرون بگیر

غذا یه مدت از بیرون میگرفتم. ولی همیشه نمیشه بحث یک ماه دوماه نیس. ۳۰ سال کار بازنشسته میشی. من ۲۸ سال دیگه باید با این شرایط کار کنم

برای اون جمله که گفتید ۲۸ سال اوضاع همینه . خوب اگر شما برای ارشد و دکترا اقدام کنید کار بالینتون خیلی کم میشه .من تو خوابگاهمون بچه های ارشد رو میبینم درس سخته براشون ولی بیشتریا برای راحت شدن از بیمارستان تحمل میکنن

برای اون جمله که گفتید ۲۸ سال اوضاع همینه . خوب اگر شما برای ارشد و دکترا اقدام کنید کار بالینتون خی ...

بخام درس بخونم نمیتونم سرکار برم متاسفانه هیچ پشتوانه مالی ندارم بخام کار پاره وقت برم حقوقا خیلی کمه. عین چی موندم

تو خونه هم کسی نیس کمکی کنه حتی کسی نیس بتونم باهاش دردل کنم

بخام درس بخونم نمیتونم سرکار برم متاسفانه هیچ پشتوانه مالی ندارم بخام کار پاره وقت برم حقوقا خیلی کم ...

الهی بگردم 😭❤️ دعا میکنم انشالله دری به  روتون باز بشه تا سختی ها آسون بشن . 

نمیشد روزایی که تعطیلی غذایه یک هفتتونو درست کنی

گاهی اینکارو میکنم ولی مادرمم پیره غذا بمونه نمیتونه بخونه پرستاری از اون هست و کارای دیگه نظافت و ظرف و اینا خیلی دوس دارم برم باشگاه اما اینقد بعد کار و کارای خونه خستم ک نمیتونم برم خیلی ناراحتم هیچ وقتی برای جسم و روحم نمیزارم یک بار ادم جوونه یکبار زندگی میکنه اما همش شده حمالی