2777
2789
خدا میتونست یکم مهربان‌تر باشه باهام ،،طاقتم دیگه سررسیده

عقدی؟ مشکلت با نامزدنه؟ چرا به این فکر نمیکنی که خدا دوست داشت که قبل عروسی و قبل بچه دار شدن بهت نشون داد؟

خداشاهده تو فامیل داشتیم طرف تو عقد خیلی مشکلات داشت تا پای طلاق رفت بعد با وساطتت بزرگترا آشتی کردن باز بعد ۳ سال که یه بچه ۲ ساله داشت طلاق گرفت 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منم هی ول میکنم هی دوباره میخونمخسته شدم اطرافیانم میبینم اصلا خدا رو نمیشناسن ولی همینجور دارن پله ...

دقیقا الان ما فامیل داریم نمیدونه چطوری نماز میخونن

ولی دریغ از یه مشکل تو زندگیش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدی؟ مشکلت با نامزدنه؟ چرا به این فکر نمیکنی که خدا دوست داشت که قبل عروسی و قبل بچه دار شدن بهت نش ...

نه مشکل نامزدم نیس مشکل بی پولی نامزدمه

شش ماه هرکاری می‌کنه آخرش بن بسته

دقیقا الان ما فامیل داریم نمیدونه چطوری نماز میخوننولی دریغ از یه مشکل تو زندگیش.

بخدا بدونی علاوه بر اینکه خدا رو نمیشناسه زندگی خراب کن هم هست ولی خوشبخت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

حس میکنم این حرفا برای دلداری دادنه خودمونه ولی حقیقت ی چی دیگس نمیدونم واقعا

مگه خدا از ما چی میخواد کلا ۱۷ رکعت نمازه و حجاب و اگر در توانت بود روزه

بقیه موارد هم که توی کل دنیا اجرا میشه ، مثلا درسته خدا گفته دزدی نکنید ولی در کشور های نامسلمون هم دزدی جرمه! یا خیلی کارا که توی اسلام ممنوعه حتی توی کشور های نامسلمان هم جرم محسوب میشه ، کلش یه نماز و حجابه دیگه

نه مشکل نامزدم نیس مشکل بی پولی نامزدمهشش ماه هرکاری می‌کنه آخرش بن بسته

الان مشکل خیلیا تو کشور ما بی پولیه

کارش چیه؟ مطمنی تو کارش جدی هست؟

کاش برا منم معجزه کنه تا آروم بشه دلم که هنوز هوامو داره

ببین الان تو شرایطیم‌ک شبو روز زجه میزنم ها واقعا میگم حتی موها خودمو میکشم خودمو میزنم ک برام معجزه شه مشکلم حل شه .ولی واقعا میگم اونشب معجزه ای شد ک اگ نمیشد شاید مرده بودم و جنگ بزرگی میشد 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

ببین الان تو شرایطیم‌ک شبو روز زجه میزنم ها واقعا میگم حتی موها خودمو میکشم خودمو میزنم ک برام معجزه ...

می‌دونم حس خیلی بدیه من خودم  انقدر موهام پرپشت

بود الان ولی نصف شده.