2777
2789

توشرکت همسر من یه خانوم مسن هست که برای خدمات اونجاس سنش بالای شصته بچه ها من هربارباهمسرم تلفنی حرف میزنم وقتی این خانوم میاد و صداشومیشنوم سریع میگه کارینداری ؟ یعنی میخواد قطع کنه چندبارم اونو اورده تو مکالماتمون مثلا ، مثال میزنم داشتیم درمورد مسافرت باهم مشورت میکردیم دیدم تااون خانوم میاد میگه اره فلانی به خانومم دارم میگم این کاذو کنیم قبول نمیکنه یایکی دوبار بدون این که من بخوام گوشی رو داده باهاش حرف بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی توی محیط کار مخصوصا اگه مدت طولانی همکار باشی مسأله جنسیت نیست و صرفا برقراری ارتباط مثل دو تا دوست ساده میمونه بدون هیچ حسی 

من خودم تو محیط مردانه کار کردم و با همکارای آقا مثل همکاری‌های خانم بودیم و فرقی نمی‌کرد بدون هیچ قصد و حسی

بهتره توی فرصت مناسب و بدون دعوا، به همسرت بگی که 

«من چندبار حس کردم وقتی اون خانم کنارتونه، رفتار تلفنیت تغییر می‌کنه یا گوشی رو بهش می‌دی. راستش این برای من راحت نیست و دوست دارم فقط با خودت صحبت کنم. میشه یه مقدار حریم‌مون رو حفظ کنیم؟»

شاید اون خانم یه خانم ساده و پرحرفه، یا همسرتون برای اینکه رودربایستی نداشته باشه، این کارها رو می‌کنه. اما در هر صورت باید بفهمه که این رفتار برای همسرش ناخوشاینده.

، اصلاً حساسیت بی‌جا نیست.

حسی که داری نشونه‌ی علاقه‌مندی و نیاز به احترام متقابل تو رابطه‌ تونه

وقتی کسی وارد حریم خصوصی یا مکالمه‌های دو نفره‌ میشه (چه با نیت خوب چه بی‌توجهی)، طبیعی‌ـه که ناراحت بشی

بهتره اول با همسرت صحبت کنی و بگی که از این مسأله ناراحتی که اون خانم خودش رو تو زندگیتون دخالت میده اینطوری میتونی ببینی نظر همسرت راجع به صحبت‌های اون خانم چیه

اگر باز هم تکرار شد اون وقت باید جدی با همسرت برخورد کنی