2777
2789

سنم ۳۶ خواستم باردار شم فهمیدم هم ذخیره تخمدان ندارم پایینه 0.5 هم اینکه آندومتریوز هستم و کیست دارم‌ . انقدر ناامیدم و نگران زندگیمم که حد نداره. حس میکنم از بچگی فقط قرار بوده سختی بکشم. ی روز خوش ندیدم اینم از زندگی مشترکم که حسرت بچه بکشم. 

از کی متوجه شدی میگم یعنی قبلش چکاپی چیزی نرفته بودی؟ چند ساله ازدواج کردی

دو ساله ازدواج کردم

تو این دو سال چندبار رفتم دکتر آزمایش و سونو داده بودم ولی نشون نداده بود. امسالم برا بارداری رفتم اقدام کردم نشد اخر سونو واژینال نشون داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ساله ازدواج کردمتو این دو سال چندبار رفتم دکتر آزمایش و سونو داده بودم ولی نشون نداده بود. امسالم ...

انشالله باردار میشی نگران نباش الان کلی راه هست خداروشکر 

حتما پیش متخصص خوب برو

🤍🌱

عزیزم خواهش می‌کنم این بیماری دست کم نگیر من خودمم داشتم متاسفانه دیر فهمیدم و عواقب جبران نابپذیری برام داشت به سرعت ذخیره و کیفیت و میاره پایین به لوله ها آسیب می‌زنه من خودم جراحی کردم خداروشکر خوب شدم اما خوب هنوز بچه دار نشدم خودتو تقویت کن چون کیفیت تخمک خیلی پایین میاره من حتی پانکچرم کردم جنین تشکیل نشد چون کیفیت نداشت با این که ذخیرم یک و هفت دهم بود خلاصه بگم پیگیر باش 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزم خواهش می‌کنم این بیماری دست کم نگیر من خودمم داشتم متاسفانه دیر فهمیدم و عواقب جبران نابپذیری ...

منم ناراحتیم اینه دیر فهمیدم و خیلی از نظر روحی در هم شکسته شدم. سن بالا و ذخیره تخمدان کم و از طرفی هم آندومتریوز... واقعا سخته. و امیدمو تقریبا از دست دادم. و همسرم و خانوادش بشدت بچه دوست دارن. واقعا موندم چ باید بکنم

نازنینم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو دوره بارداری داره کلی درمان داره شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

خیلیا حتی بعداز بیست سال بچه دار شدن، 

گوگل بزنی میاره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

سلام؛ عزیزم شما کدام شهر هستید ؟ اگر  تهران هستید میتونم چند دکتر  خوب معرفی میکنم . در کل اندومتریوز یک بیماری وراثتی است و با استرس تشدید میشود و باید حتما تحت درمان باشید اما اصلا ناامید نشو

بچه ها حالا ک بحثش هست منم سوالمو بپرسم چون روم نشد تاپیک بزنم ؛ ۳۵ سالمه و حدودا دقیق ۵ ماهه دیگه کلا حسی ندارم ب رابطه جنسی و صفره صفر شده و تاحالا سابقه نداشته همچین شرایطی داشته باشم علتش چی میتونه باشه و چه دکتری باید برم ؟

منم ناراحتیم اینه دیر فهمیدم و خیلی از نظر روحی در هم شکسته شدم. سن بالا و ذخیره تخمدان کم و از طرفی ...

عزیزم برو زیر زنان متخصص زنانی که تخصص اندومتربوز داره راهنماییت میکنه یا قرص می‌دهد یا جراحی قبلش حتما میکه پانکچر کن باید حتما خودت تقویت کنی با مکمل ها مخصوصا وینامین دی و ای و خوردن روزانه بادام درختی 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨