2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن کمک میخوام

392 بازدید | 61 پست

پسرخالم بیهوشی اتاق عمله ازش پرسیدم عمل بینی چطوره گفت جزو عملای سختمونه.

گفت ماسزارینو خیلی جدی نمیگیریم ولی بینی روسخت میگیریم

درحالیکه عمل سزارینم خیلی سخت بود یه هفته دیگه عمل بینی دارم شدیدا ترسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا منم میخام عمل کنم،دک

عمل بینی بنظرم دقت بالایی میخاد نسبت ب سزارین چون متوازن باید باشه،

شاید ب همین خاطر اینجوری گفتن،

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
آقا منم میخام عمل کنم،دک عمل بینی بنظرم دقت بالایی میخاد نسبت ب سزارین چون متوازن باید باشه، شاید ...

اتفاقا سزارین خیلی سخته چون نود درصد سزارینا اورژانسین و جون دو نفر درخطره

وا بنظرم اضلا حرکت ایشون درست نبوده شمارو ترسونده

امضات حقیقت داره؟ اگه آره بعدش؟ لوله هاشو بستین؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
جدی میگی ؟ پس لوله تنفسی وبالا آوردنو درد بعد عمل بخیه کشیدنا تامپونا گچ بینی چیه همه میگن

لوله تنفسیو توچیکارداری . از اتاق عمل میای بیرون حالت خوبه و بادهن نفس میکشی نیاز به چیزی نداری .‌

بالا نمیاری نترس . بعدم بخیه کشیدن درد نداره بایه قیچی ابرو کوچولو کوچولو نخارو قیچی میکنن تمام .‌تامپونم میدونی مثل چی .‌ببخشیدا انگار که بینیت اشعال پربشه اروم اروم خالی کنی یه کم قلقلک میده ولی راحته راحته و میادبیرون تفسسسسس میکشی