ویانا۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 803 عنوان اونایی که بینی عمل کردن کمک میخوام 392 بازدید | 61 پست پسرخالم بیهوشی اتاق عمله ازش پرسیدم عمل بینی چطوره گفت جزو عملای سختمونه.گفت ماسزارینو خیلی جدی نمیگیریم ولی بینی روسخت میگیریمدرحالیکه عمل سزارینم خیلی سخت بود یه هفته دیگه عمل بینی دارم شدیدا ترسیدم 1396/12/05 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 اصلا ترس نداره و سخت نیست برامن انقدر رااااحت و بی دردسر بود که کیف کردم 😆
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 من از اتاق عمل اومدم بیرون با علامت ✌به باباومامانم و نامزدم نشونمیدادم که ینی پیروز شدم ینی حالم خوبه. عکسمم گرفتن یادگاری مونده😆😅
ویانا۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 803 اصلا ترس نداره و سخت نیست برامن انقدر رااااحت و بی دردسر بود که کیف کردم 😆 جدی میگی ؟پس لوله تنفسی وبالا آوردنو درد بعد عمل بخیه کشیدنا تامپونا گچ بینی چیه همه میگن
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 اصلا ترس نداره خیلی راحت تر از اونه که فکر میکنی چه امضایی😎
لبخندترنم عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 1068 والاپریودمیشم بیشتر درد میکشم تا وقتی ک عمل کردم کاملا عمل بدون دردیه فقط بعدش یکم کلافه میشه ادم چون بینی بسته اس
آوا9125 عضویت: 1394/05/20 تعداد پست: 1476 آقا منم میخام عمل کنم،دکعمل بینی بنظرم دقت بالایی میخاد نسبت ب سزارین چون متوازن باید باشه،شاید ب همین خاطر اینجوری گفتن، اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
تخمه عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 26266 اصلن درد نداره هيچي حس نميكني من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
heaven_born عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 2831 از طرف من به پسرخالتون بگین اخلاق حرفه ای پاس کردن احتمالا؟با نمره چند؟
heaven_born عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 2831 آقا منم میخام عمل کنم،دک عمل بینی بنظرم دقت بالایی میخاد نسبت ب سزارین چون متوازن باید باشه، شاید ... اتفاقا سزارین خیلی سخته چون نود درصد سزارینا اورژانسین و جون دو نفر درخطره
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 وا بنظرم اضلا حرکت ایشون درست نبوده شمارو ترسونده امضات حقیقت داره؟ اگه آره بعدش؟ لوله هاشو بستین؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
leila.saeed عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 2631 جدی میگی ؟ پس لوله تنفسی وبالا آوردنو درد بعد عمل بخیه کشیدنا تامپونا گچ بینی چیه همه میگن لوله تنفسیو توچیکارداری . از اتاق عمل میای بیرون حالت خوبه و بادهن نفس میکشی نیاز به چیزی نداری .بالا نمیاری نترس . بعدم بخیه کشیدن درد نداره بایه قیچی ابرو کوچولو کوچولو نخارو قیچی میکنن تمام .تامپونم میدونی مثل چی .ببخشیدا انگار که بینیت اشعال پربشه اروم اروم خالی کنی یه کم قلقلک میده ولی راحته راحته و میادبیرون تفسسسسس میکشی