2777
2789

میشه لطفا نظر بدید من الان عصبی ام ممکن کاری کنم که همه چی نابود بشه 

من نزدیک ۴ ساله با مردی تو رابطه بودم که رفیق صمیمی یکی از اعضای خانوادم هست ( مثلا داییم )

امشب این آدم سر هیچ و پوچ برگشت به من گفت حروم زاده 

به نظرتون به داییم بگم از خجالتش در بیاد؟

خودم و فحش هایی که به خودم داد به درک 

ولی نمیتونم توهینی که به مامانم شده رو نادیده بگیرم

کاربری دوم جولیا پندلتون ام که به لطف دوستان تعلیق شدم🤦🏻‍♀️

عجیبه که تا الان پاره اش نکردی من بودم خونش رو می ریختم 

اگه اتفاق خیلی بدی نیفته بگو به نظرم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه که تا الان پاره اش نکردی من بودم خونش رو می ریختم اگه اتفاق خیلی بدی نیفته بگو به نظرم

گوشی رو زد تو صورتم قطع کرد بی شرف 

نه اقا این چن کاریه بعدا ناموس خودت باید به دست و پا بیافته واسه گرفتن رضایت دختر کل شر درست نکن

نمیتووونممم خون جلوی چشمام رو گرفته 

داییم هم به شدت آدم دعوایی و بی اعصابه مطمعن ام گردنش رو میزنه

نمیتووونممم خون جلوی چشمام رو گرفته داییم هم به شدت آدم دعوایی و بی اعصابه مطمعن ام گردنش رو میزنه

خوب خوشت میاد پدربزرگ و مادربزرگ و مادرت برن التماس مادر اونو بکنن که فردا روز واسه حکم قصاص ببخشش بدن؟؟؟؟؟

وفتی میدونی خون به پا میشه چرا اینکارومیکنی دایی بدبختتم درگیرمیکنی گزدنشوخوزد کن باهاش کات کن قبلش البته کلی فحش بارش کن

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

الان داغی   بزار یکم بگذره فردا پس فردا تصمیم بگیر چیکار کنی  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸