2777
2789
عنوان

بهم گفت حروم زاده💔

844 بازدید | 52 پست

چهار سال با یک نفر بودم همه جوره هواشو داشتم بی منت عین زن زندگی بهش سرویس دادم یهو اخلاقش عوض شد و من یه تنه تلاش میکردم واسه این رابطه 

تا دو سه روز پیش بهش گفتم بیا همو ببینیم بعد بهونه اورد منم دیگه هیچچچ کاری نکردم خودش این چند روز رو زنگ میزد جواب نمیدادم 

تا امروز که زنگ زد جوابش رو دادم و گله کردم که تو هیچ وقتی برای من نمیذاری خدا شاهده بدون اینکه ذره ای صدامو بالا ببرم 

برگشته به من هزار تا انگ روانی و شکاک میزنه اخرش برگشت بهم گفت حروم زاده عوضی نمیدونم بقیشو چی گفت همینو که شنیدم انگار آب یخ ریختن رو سرم 

شرمنده خودم ام شرمنده خونوادم که به خاطر من فحش خوردن شرمنده خدا شدم😭😭😭😭

کاربری دوم جولیا پندلتون ام که به لطف دوستان تعلیق شدم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروفقط واس استفاده میخواسته عذر میخام.و قطعا با کس دیگه ای ازدواج میکنه.

فاصله بگیر ازین آدم و برای جسم و روحت ارزش قائل باش

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

به تراپی نیاز داری نه من نه دوستای اینجا نمی‌تونیم کمک کنیم بهت آخه رابطه تون هم اگه درست پیش می‌رفت و خودت بلد بودی هندل کنی به اینجا نمی رسید پس نشون میده به اون درک درست از خودت و طرف مقابل نرسیدی 

پس بجای زدن تاپیک فکر عمیق تر نیاز عزیز 

به تراپی نیاز داری نه من نه دوستای اینجا نمی‌تونیم کمک کنیم بهت آخه رابطه تون هم اگه درست پیش می‌رفت ...

دیگه مغزم نمیکشه که حتی فکر عمیق کنم 

خیلی حس بدیه تنها ترین ادم مورد اعتمادم بود😭😭😭😭

کاربری دوم جولیا پندلتون ام که به لطف دوستان تعلیق شدم🤦🏻‍♀️