2777
2789
عنوان

اشتغال بانوان

99 بازدید | 17 پست

خانما لطفا نظرتون رو بگین 🥰 

اول بگین مجردین یا متاهل 

اگه متاهل هستین و همسرتون از نظر مالی کاملا تامین تون کنه ترجیح میدین شاغل باشین یا خونه دار؟ چرا؟ درواقع میخوام ببینم تو زندگیتون چه هدفی رو دنبال میکنین و چی براتون اولویت داره؟ 

اگه مجرد هستین چطور؟ میخواید شاغل باشین یا نه ؟ چه ایده آلی رو برا آینده تون تصور میکنید؟ 

لطفا بدون ترس از قضاوت و نگاه جامعه میل باطنی خودتون رو بگین هرچی که هست 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سلام متاهلم 

با این شرایط،و سابقه کاریم ترجیح میدم کارمو ادامه بدم تا بازنشسته بشم حیفم میاد 

از ی طرف دلمم به حال نی نی کوچولوم میسوزه ۴ ماه دیگه باید برم سرکار

الحمدلله رب العالمین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجرد هستم و درآینده هم میخام شاغل شم

عزیزم میش بگی چه هدفی از شاغل بودن داری؟ یا در کل چه هدفی برای زنده بودن و زندگی کردن🙂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مجردم  فعلا قصد سرکار رفتن ندارم می خوام برم کلاس نقاشی لیسانس روانشناسی دارم کمربند نارنجی کاراتمو چهار ماه پیش گرفتم دوره هلال احمر دیدم ولی سرکار حسش نیست فعلا

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
سلام متاهلم با این شرایط،و سابقه کاریم ترجیح میدم کارمو ادامه بدم تا بازنشسته بشم حیفم میاد از ی طرف ...

به نظرت شاغل بودن جایگاه اجتماعی بالاتری به آدم میده؟ اگه در رفاه باشی ترجیح نمیدی وقتت رو صرف بچه تون کنی؟😇

عزیزم میش بگی چه هدفی از شاغل بودن داری؟ یا در کل چه هدفی برای زنده بودن و زندگی کردن🙂

شاغل بودن که برای کسب آرامش خودمه و دلم میخاد خانوادم بهم افتخار کنن 

برای هدف زندگی اینطور فکر میکنم که قطعا باید در این دنیا وظیفه ای رو انجام بدم که خداوند من یا هرکس دیگه ای رو براش آفریده 

به نظرت شاغل بودن جایگاه اجتماعی بالاتری به آدم میده؟ اگه در رفاه باشی ترجیح نمیدی وقتت رو صرف بچه ت ...

بله اگه در رفاه باشم و مشکل مالی نباشه ترجیح میدم بشینم خونه به خودم بچه ها برسم 

ی جورایی چرا   ، درسته جایگاه میده ولی به نظر من خانمهای خانه دار هم جایگاه والایی دارن کلا خانم بهترین کار اینه تو خونه بشینه 

الحمدلله رب العالمین ...

متاهل 

تامین مالی هستم

الان خانه دارم خودخواسته

ولی اولویتم بودن معنادار در جامعه و اشتغال هست

جنبه مالی اش انقدر برام مهم نیست که جنبه اجتماعی اش مهمه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مجردم فعلا قصد سرکار رفتن ندارم می خوام برم کلاس نقاشی لیسانس روانشناسی دارم کمربند نارنجی کاراتمو ...

شما مشخصه براتون مهمه که رشد فردی داشته باشی ولی خب چرا از علمی که داری استفاده نمیکنی🙂

متاهلم دوست ندارم شاغل باشم  البته فکرنکنی خانه دارم صبح تاشب توخونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما مشخصه براتون مهمه که رشد فردی داشته باشی ولی خب چرا از علمی که داری استفاده نمیکنی🙂

یه مدت کوتاه رفتم سرکار واقعا برام سخت بود بعد چون پدرم سایش بالا سرمه و خرجمو میده فعلا یجورایی شل شدم برا کار اما دوست داشتم فوقمو بخونم از پس شهریه برنیومدم خیلی گرون شده

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

متاهلم 

وضع مالی آنچنانی نداریم ولی خب خدا رو شکر کم و کسری هم نداریم

اما ترجیحم اینه که خانه دار باشم 

مادر من شاغل بود و همیشه از نبودنش اذیت میشدم برای همین اصلا دوست ندارم پس فردا برای بچم همین تجربه ایجاد بشه 

البته آدم خونه نشینم نیستما فعالیت های فرهنگی می کنم فقط درآمدی ازش ندارم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
شاغل بودن که برای کسب آرامش خودمه و دلم میخاد خانوادم بهم افتخار کنن برای هدف زندگی اینطور فکر میکنم ...

منم فکر میکنم به دنیا اومدم تا کاری رو انجام بدم پس بهتره چیزی که توش استعداد دارم رو پیدا کنم و کار کنم ، اما میبینم تو دنیا خیلیا زندگی کردن و میکنن در حالی که شاغل نبودن و مثلا فقط همسر یا فقط مادر بودن ، شک میکنم که آیا افکارم درسته ، یعنی اون افراد درست زندگی نمیکنن؟ یا شایدم برعکس 

مجردم

شاغلم و در آینده هم شغلمو ادامه میدم شغلم آکادمیکه و قصد ادامه تحصیل تا دکتری رو دارم 

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫