2777
2789

دندونام خیلی ایراد دارن، حدود صد و خورده ای باید خرجشون کنم

من روم نشد با نامزدم راجبش صحبت کنم

( فرم دهنم طوریه که دندونام مشخص نمیشه)

الان نمیدونم چه کنم، اینقدر درآمد ندارم که بتونم درستش کنم

نامزدم کلی قسط داره ازش پولی نمیگیرم

خانوادم هم اصلا حمایتم نمیکنن

واقعا نمیدونم چطور مشکلم رو حل کنم

شرایط گرفتن وام رو هم ندارم 

خدا رو چه دیدی

دیگه بالاخره بابد بگی

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بتونم راهی پیدا کنم که خودم درستشون کنم دیگه گفتن نداره

خب اره ولی 

واست حرف درمیارن اگه بهش نگی و زنش شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چه حرفی ؟ بهش گفتم میخام روکش کنماما نگفتم که برا انجامش مشکل مالی دارم

ببین رک بگم همین حالا پشت تازه عروس ما حرف میزنن که آره

طرف دندون درست حسابی نداره آومد زن برادر ماشد بعدم برادر ما باید خرجشو بده😐😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش بگو. راستشو بگو. هیچ وقت توی رابطه نمی‌تونی همه‌چیز رو پنهان کنی. ممکنه اولش احساس کنی راحت نیستی، ولی وقتی بگی، هم خودت راحت می‌شی هم ممکنه راهی پیدا کنید با هم. از این که پول نداری نترس. همیشه یه راه پیدا میشه، شاید خودتون با هم یه راه حل پیدا کنید. ولی اون باید بدونه که این مشکلو داری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین رک بگم همین حالا پشت تازه عروس ما حرف میزنن که آرهطرف دندون درست حسابی نداره آومد زن برادر ماشد ...

خب واضحه، من دندونم خونه نامزدم خراب نشده ک بخام خونه نامزدمم درستش کنم، دقیقا موضوع تاپیکم هم همین بود ک قبل ازدواج راهی پیدا کنم برا درست کردنشون

خدا رو چه دیدی

بهش بگو. راستشو بگو. هیچ وقت توی رابطه نمی‌تونی همه‌چیز رو پنهان کنی. ممکنه اولش احساس کنی راحت نیست ...

نامزدم بدروال نیست

غیرمستقیم هم گفتم بهش

من کار خونگی انجام میدم، درامدم زیاد نیس

با نامزدم که همکاریم یه پروژه رو داریم انجام میدیم که هنوز به درامد نرسیده

به نامزدم گفتم برای بدهی هام و دندونام و هزینه هام باید کار خونگی رو حتما انجام بدم ( چون نظرش این بود که روی پروژه بیشتر تایم بزارم ) نامزدمم خونه خریده بشدت تحت فشار مالی هست

هر چ زودتر مسئلم حل بشه بهتره

خدا رو چه دیدی