2777
2789
عنوان

نگاه دخترها به ازدواج

1351 بازدید | 101 پست

نظرات این تاپیک رو بخونید:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16451755/

اکثریت یه جوری نظر دادن که انگار ملکه بریتانیا هستن:

"اگه پولدار باشه شاید قبول کنم"

"چنین پسری کنسله"

"ازدواج کنم که آقا برام تعیین تکلیف کنه؟"

"اصلا چنین آدمی در حد من نیست"

و و و و

چقدر نگاه چنین افرادی به ازدواج "خودخواهانه" و دور از واقعیته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به هیچی ندارم تاپیک هم که گذاشتی نمی‌دونم چیه

ولی بنظرم آدم حق داره یه مرد یا زن درست حسابی بخواد البته اگر خودشم درست حسابی باشه چون آدم ازدواج می‌کنه که خوشبختر از گذشته زندگی کنه  نه بدتر

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

ولا اکثر پسرا هم راجب ازدواج نظرایه احمقانه دارن

تو این دورو زمونه کمتر کسی پیدا میشه که بخاطر عشق واقعی بخواد ازدواج کنه..

منم پسر  کم ندیدم که میگن زنمون باید فلان شغلو پول داشته باشه و دنبال زنه پولدار  میگردن!

با هم اینکه فقط میگن خوشگل باسه حتی اکثرشونم خوده طرف انتخاب نمیکنه مادراشون انتخاب میکنن.

وقتی جوون ترن هرکاری دلشون خواست با دختر مردم میکنن بعد ازونم میگن مامانشون یه دختر دیگه براشون پیدا کنه که اخر سرم به اونم اهمیت نمیدن صرفا بخاطره برده داری و بچه داری مگیرنش..

البته اینم تو پرانتز بگم همه اینجوری نیستن..

فقظ خواستم بگم فقط دخترا نیستن که دیدشون نسبت به ازدواج بده.. کولی باید بگیم بعضی از ادما اصلا درکی از عشق و ازدواج داشتن شریک زندگی نداشتن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ربطی نداره به نظرم ..خوب معیارهاشونو گفتن...هرچند این معیارها گاهی با تغییر شرایط تغییر میکنن...

مگه پسر ها معیار ندارن؟پسر ها هم دوست دارن همسرشون خوشگل و خوش اندام باشه...یا تحصیلات داشته باشه یا شاغل باشه ...یا کلی معیارهای دیگه داشته باشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

زندگی مشترک ساختنیه. نه اینکه بپری تو یه زندگی آماده.

خب نمیشه که بری با کسی که نه اخلاق داره نه یه قرون پول تو این وضعیت 

اگه به این باشه که بخوای وایسی از اول همه چی رو بسازی یه قرون پول هم نداشته باشی خب مجرد بمونی بهتره صد در صد

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

چه زود باوری 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ربطی نداره به نظرم ..خوب معیارهاشونو گفتن...هرچند این معیارها گاهی با تغییر شرایط تغییر میکنن...مگه ...

خب معیارهاشون غلطه. چون معیارشون هست که نمیشه گفت پس درسته.