عزیزانم دفعه قبل دعا کردید همسرم براش کار پیدا شد. اما الان بخاطر جنگ شرکتشون بستن دوباره بیکار شده. میشه خواهرانه در حقم دعا کنید 🥺 شوهرم دوباره بره سرکار. آدم عصبیه الان بیکار شده عصبی تر شده. یا دعا کنین یا صلوات خواهش میکنم. منم برای همتون دعا میکنم
با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه بار با زبان خودت بگو خدا شِفای آریوان کوچولورو بده همین
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
از خدا میخوام به حق این شب عزیز. شفای آروین کوچولو رو همین ماه بهش بده. حضرت رقیه با دستهای کوچولوش ...
مرسی عشقم ولی آروین نیست
آریوان هست
دور سرت بگردم
انشالله بیای تاپیک بزنی مشکلت حل شده
چشم آریوان جان انشالله خدا همین ماه شفاش بده. تو هم خبر خوش بدی بهمون
دور سرت بگردم من🫂