2777
2789

عزیزانم دفعه قبل دعا کردید همسرم براش کار پیدا شد. اما الان بخاطر جنگ شرکتشون بستن دوباره بیکار شده. میشه خواهرانه در حقم دعا کنید 🥺 شوهرم دوباره بره سرکار. آدم عصبیه الان بیکار شده عصبی تر شده. یا دعا کنین یا صلوات خواهش میکنم. منم برای همتون دعا میکنم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

100تا صلوات میگم براشون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای محبتت عزیز دلم. منم ۱۰۰ صلوات برات میفرستم😍

نگو گلم من نمیخوام زحمت بکشی 

یه بار با زبان خودت بگو خدا شِفای آریوان کوچولورو بده همین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نگو گلم من نمیخوام زحمت بکشی یه بار با زبان خودت بگو خدا شِفای آریوان کوچولورو بده همین

از خدا می‌خوام به حق این شب عزیز. شفای آروین کوچولو رو همین ماه بهش بده. حضرت رقیه با دستهای کوچولوش بیاد آروین جان رو شفا بده. آمین 🤲

از خدا می‌خوام به حق این شب عزیز. شفای آروین کوچولو رو همین ماه بهش بده. حضرت رقیه با دستهای کوچولوش ...

مرسی عشقم ولی آروین نیست

آریوان هست

دور سرت بگردم 

انشالله بیای تاپیک بزنی مشکلت حل شده

مرسی عشقم ولی آروین نیستآریوان هست دور سرت بگردم انشالله بیای تاپیک بزنی مشکلت حل شده

چشم آریوان جان انشالله خدا همین ماه شفاش بده. تو هم خبر خوش بدی بهمون

چشم آریوان جان انشالله خدا همین ماه شفاش بده. تو هم خبر خوش بدی بهمون

دور سرت بگردم من🫂

۵۰۰ صلوات برا کار همسرتون می‌فرستمان شأالله‌‌ لایق باشم و خدا گره از کارتون باز کنه

ممنون از محبتت😘 منم ۵۰۰ صلوات برات میفرستم آبجی