2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط خودت و خواستگارت داره. اگه از نظر روحی آماده‌ای برای زندگی با هم توی یه شرایط سخت، ممکنه بعد چند سال بتونید یه خونه تهیه کنید. ولی اگه احساس می‌کنی که نمی‌خواهی وارد همچین شرایطی بشی و نیاز به امنیت مالی بیشتری داری، خیلی راحت می‌تونی رد کنی. چون مسئله خونه و شرایط مالی خیلی مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم نمیخام دلتو بشکنم ولی 

اگ پشتوانه مالی (پدر)نداره بنظرم زندگی با حقوق کارمندی سخته مگ اینکه طرف زرنگ باشه و شغل دوم بزنه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بستگی به شرایط خودت و خواستگارت داره. اگه از نظر روحی آماده‌ای برای زندگی با هم توی یه شرایط سخت، مم ...

اخه بابامم کارمنده و خیلی سختی کشیدم دیگه دلم نمیخواد سختی بکشم اما این خواستگارم پاسداره همیشه دلم میخواست با پاسدار ازدواج کنم اما خونه نداره خانوادشم اوضاع مالی خوبی ندارن نمیدونم باید چکار کنم😪😭

خیلی بستگی به شرایطتون داره

الان خیلیا خونه ندارند خب. اما خونه نداشتن واقعا سخته. باید ببینی تلاشگر هست یا نه اهل پیشرفت و کاری

و چیزی داره که بتونه این عیبشو پوشش بده؟! پول رهن کامل داره یا نه

پول رهن داره اما خرید نه

کارش که پیشرفت مالی خاصی نداره

احتمال اینکه هیچوقت خونه‌دار نشید هست. خودتم بتونی کار کنی اوضاعتون بهتر میشه

دیگه بشین با خودت فکر کن که چیزی داره بگذاری کم این عیب

خیلی بستگی به شرایطتون دارهالان خیلیا خونه ندارند خب. اما خونه نداشتن واقعا سخته. باید ببینی تلاشگر ...

شغلشو خیلی دوست دارم تقریبا همه ویژگی هایی که من میخوام رو داره فقط خونه نداره 

کارش که پیشرفت مالی خاصی ندارهاحتمال اینکه هیچوقت خونه‌دار نشید هست. خودتم بتونی کار کنی اوضاعتون به ...

یه خواستگار دیگه هم دارم ولی اصلا شغلشو دوست ندارم تعمیر کاره خونه داره اما شغلشو اصلا دوست ندارم