2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزادم

اگه تو دوترم پاس نکنی حذف میکنه اون درسی که پاس کردی رو و پیشش رو پاس نکردی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آزادماگه تو دوترم پاس نکنی حذف میکنه اون درسی که پاس کردی رو و پیشش رو پاس نکردی

من درسی ک پاس کردم پیش نیاز نداشت

فقط هم نیاز داشت 

ک هم‌نیازش باهاش برنداشتم 

نمیدونم‌حذف میکنن یانه

مبدونم‌میگم پیش نیاز ا رعایت شه ولی مثلا ی همنیاز رعایت نشه حذف میکنن؟

نه هم نیاز در صورتی اتفاق میفته که دوتا درس رو ترم آخر باید بگیری. یکیشون پیش نیاز هست. اما پیش نیاز رو رعایت نکردی.. و الان دوتا رو با هم میگیری 

در غیر این صورت حدف نمیشی 

من درسی ک پاس کردم پیش نیاز نداشتفقط هم نیاز داشت ک هم‌نیازش باهاش برنداشتم نمیدونم‌حذف میکنن یانه

نه حذف نمیشه 

ترم بعد بردار

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷