2777
2789
عنوان

سرطان دارم توی این شبها دعام کنید

680 بازدید | 60 پست

روزهای خوبی ندارم الهی ک قسمت هیچکس نشه خیلی برام دعا کنید من هنوز سی سالمه و بچه سه ساله دارم ‌.دلم میخواد خودم بزرگش کنم خدایا حق زندگی رو ازم نگیر 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبل از پایان دهه محرم انشاالله خدا کارت رو درست میکنه امیدت به خدا باشه صلوات برات فرستادم 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

خوب میشی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم مطمئن باش خوب میشی 

روحیه خیلی مهم 

یک داستان طولانیه من خلاصه میگم 

دختری تومور داشت ده سال باهاش سر کرد با مسکن ساده دردش کنترل کرده 

متاهل میشه می‌ره شهر 

میخواد آزمایش قبل بارداری بگیره 

بهش میگن یک چیز مشکوک داری 

پیگیری می‌کنه متوجه میشه تومور

به درمان نمی‌رسه!!!!!

روحیه خیلی خیلی خیلی مهم 

من خیلی ها دیدم خوب شدن

چون الان همه چیز پیشرفت کرده

توی برگه هرروز بیست بار بنویس من سلامت هستم 

دعا میکنم برات 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔