2777
2789

سلام به همه دوستان عزیز،

می‌خواهم کمی از درونم بنویسم، شاید کسی مثل من باشد و درد این عشق ناتمام را درک کند. هیچ وقت فکر نمی‌کردم که چنین حسی بتواند اینقدر عمیق و دردناک باشد، حسی که گاهی باعث می‌شود دل شکسته و خسته باشم.

گاهی عشق، پر از امید و انتظار است، اما وقتی آن طرف این احساس درک نمی‌کند، یا شاید خودش گرفتار درد و دل‌هایش است، هر روز سخت‌تر می‌شود. من بارها تلاش کردم که این احساس را کنار بگذارم، فراموش کنم و ادامه دهم، ولی هر بار چیزی مانع می‌شود؛ خاطره‌ای، یک نگاه، یک کلمه.

این درد را شاید هیچ کس به طور کامل نفهمد، اما می‌خواهم بگویم که من هنوز هم امیدوارم، اما این امید، گاهی زخم‌های تازه‌ای روی دلم می‌گذارد.

از همه شما ممنونم که اینجا به حرف‌هایم گوش می‌دهید. شاید با به اشتراک گذاشتن این احساس، کمی آرام شوم.

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنموقتی کاری از دستت برنمیاد شرایط رو سعی کن بپذیری:)

هرکاری کردم خودمو سرگرم کردم همه کار کردم من فقد یه بچه بودم فقد ۱۵سالمه دارم درد میکشم خداهم کمکم نمیکنه ای کاش جن عاشق داشتم عدقل اینجوری کاری میکرد از همه متنفر بشم 😭😭😭😭💔

خیلی درد داره خیلی دارم دیونه میشم 😭😭😭💔

میفهممت تنها تو نیستی که این درد رو به دوش می‌کشی ولی باید قبولش کنی باید باهاش کنار بیای هر چقدر بیشتر سعی کنی فراموش کنی بیشتر روش فوکوس می‌کنی و از راهت دور میشی زخمی ک رد یا جا گذاشته هیچوقت محو نمیشه 

هرکاری کردم خودمو سرگرم کردم همه کار کردم من فقد یه بچه بودم فقد ۱۵سالمه دارم درد میکشم خداهم کمکم ن ...

منم ۱۵ سالم بود نثل تو بودم

الا ۱۸ سالمه میگم چ احمقی بودم

زمان درستش میکنه

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

میفهممت تنها تو نیستی که این درد رو به دوش می‌کشی ولی باید قبولش کنی باید باهاش کنار بیای هر چقدر بی ...

چیکار کنم 😭😭😭💔

بدبخت شدم ....خدا کمکم کن ....

منم ۱۵ سالم بود نثل تو بودمالا ۱۸ سالمه میگم چ احمقی بودمزمان درستش میکنه

اگه بدترش کرد چی؟...چون از ۱۱سالگی اینجوریم هرروز بجای اینکه کم تر بشه بدتر میشه بدتر بدتر

اگه بدترش کرد چی؟...چون از ۱۱سالگی اینجوریم هرروز بجای اینکه کم تر بشه بدتر میشه بدتر بدتر

بهتر میشه انرژی منفی نداشته باش

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

چیکار کنم 😭😭😭💔بدبخت شدم ....خدا کمکم کن ....

واسه درگیر کردن خودت تو این مسائل خیلی کوچیکی خودت رو با درس و کار و هنر و ورزش سر گرم کن عشقای بچگی زود از سر آدم میفته 

واسه درگیر کردن خودت تو این مسائل خیلی کوچیکی خودت رو با درس و کار و هنر و ورزش سر گرم کن عشقای بچگی ...

نمیشه نمیشه نمیشه بخدا نمیشه همه کار کردم نمیشه...

🥲🥲وضعت از من بدتر نی مطمئنمدرست میشیفقط سعی کن ی مدت ب چیزای مثبت فکر کنی

هرروز پسره رو میبینم همش زل میزنه بهم همش زل میزنه اصلا نگاشو برنمیداره 😭💔

همش فکر میکنم عاشقمه اما نیست...

کاری می‌کنه بیشتر عاشقش شم