2777
2789

اگر بخوایم از وسایل مثد تردمیل و اینجور چیزها استفاده کنیم باید بدنسازی ثبت نام کنیم؟ 

چند ساعت میتونیم باشیم 

میشه تیشرت پوشید من راحت نیستم اخه با تاپ و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تیشرت خنک بپوش 

و اینکه اکثر باشگاه ها واسه یک ماه اول یه برنامه ثابت رایگان  واسه همه دارن و مربی میاد توضیح میده واست 

اگر برنامه نداشتن باید با مربی صحبت کنی یا خصوصی برداری یا برنامه بگیری فقط حرکات رو بهت توضیح بده

میشه،بلاخره🌄🌱
بلد نیتسم با دستگاه ها کار کنم یادم میدن؟چند ساعت میشه بود اونجا

عزیزم بدنسازی اگه میخوای بری باید مربی بگیری 

که هزینه مربی هم جداست 

مربی وایمیسته بالاسرت بهت میگه چی بزنی چجوری بزنی 

حداقل تا یه سال با مربی باید کار کنی تا دستت بیاد 

معمولا هم تمرین ها حدودی دو ساعته 

بستگی به برنامت داره 

اما خب باشگاه توی اون بازه ای که ساعت کاری شون هست میتونی باشی بیرونت نمیکنن ک 

بلد نیتسم با دستگاه ها کار کنم یادم میدن؟چند ساعت میشه بود اونجا

تا وقتي كه تمرينت تموم شه ميتوني بموني

خودشون بهت برنامه ميدن و بهت ياد ميدن كار با دستگاهو

سوالم داشتي ميتوني از مربي ها بپرسي

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

عزیزم بدنسازی اگه میخوای بری باید مربی بگیری که هزینه مربی هم جداست مربی وایمیسته بالاسرت بهت میگه چ ...

بدنسازی برای لاغری اصلا مناسب هست؟ میگن اول باید لاغر کنی بعد بری بدنسازی

من میخوام وزن کم کنم بدنم رو اوکی کنم خودم پیاده روی میرم و حلقه ورزشی میزنم الان چی برم که وزنم کم بشه هم بتونم از دستگاه ها استفاده کنم نمیخوام بهم حرکت بدن و ... خواهرم قبلا میرفت اسمش نمیدونم چیه خوشم نمیاد

با تیشرت عرق میکنه زیر بغلت خوبیک تاپ ساده با یک لگ ورزشی ست هم بخربا کفش اسپورت ساده. برای اینکه چه ...

بدنسازی برای لاغری اصلا مناسب هست؟ میگن اول باید لاغر کنی بعد بری بدنسازی

من میخوام وزن کم کنم بدنم رو اوکی کنم خودم پیاده روی میرم و حلقه ورزشی میزنم الان چی برم که وزنم کم بشه هم بتونم از دستگاه ها استفاده کنم نمیخوام بهم حرکت بدن و ... خواهرم قبلا میرفت اسمش نمیدونم چیه خوشم نمیاد

بدنسازی برای لاغری اصلا مناسب هست؟ میگن اول باید لاغر کنی بعد بری بدنسازیمن میخوام وزن کم کنم بدنم ر ...

اره لاغر میکنه منتها هر ورزشی که بخوای بری باید در کنارش رژیم غذایی مناسبی هم داشته باشی تا جواب بده 

البته ورزش های دیگه ای هم میتونی بری 

اما مث اینکه خیلی دوست داری دستگاه بزنی که همون بدنسازی پیشنهاد خوبیه 

بدنسازی برای لاغری اصلا مناسب هست؟ میگن اول باید لاغر کنی بعد بری بدنسازیمن میخوام وزن کم کنم بدنم ر ...

اصلا با تردمیل و... زیاد وزن پایین نمیاد

باید فیتنس و ... بری

و بعدشم رژیم بگیری در کنارش تا کم کنی. پیاده روی ۴۰ دقیقه بکنی فقط تونستی کالری یک شیرینی ک خوردی رو بسوزونی فایده نداره