2777
2789
عنوان

برم مدرسه نمونه یا نه

236 بازدید | 26 پست

من امسال جوگیر شدم رفتم مدرسه نمونه ثبت نام کردم رشته انسانی و معدلمم ۱۹.۲۶ و نمیدونم که برم یا نه 

البته آزمونش هفته دیگس و من خوندم خب ولی بعضیا میگن نرو فضاش افسرده کنندس و موندم چیکار کنم 

بنظرتون برم یا نه؟

اونجا نری حتما همون بقیه مدرسه بهتر و شادتری برات در نظر گرفتن 😐  یعنی چی محیط افسرده اس؟ مدرسه باید درس بخونی دیگه کنسرت موسیقی که نیست !

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اوایل فضا سخت میاد که همه فاز درس خوندن دارن ولی بعدش اوکی میشه، مدرسه نمونه سطح بالایی داره از مدارس دولتی و کلا بچه ها درس خون و دبیرا خوب و پیگیر هستن(خودم نمونه ام) 

قبولی از آزمونشم خیلی راحت نیس که در فکر رفتن باشی یا نه😅

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگ؟

حتما برو اگه قبول شدی 

ببین من تیزهوشان ریاضیم اما ما انسانی هم داریم توی مدرسه کلا یه کلاس ده نفره هستن خیلی فضاش خوبه انگار معلم کلاس خصوصی گذاشته واسشون 

معمولا همه میرن فرهنگ واسه همین جو فرهنگ رقابتی انسانیای تیزهوشان کم هستن 

میشه،بلاخره🌄🌱
اونجا نری حتما همون بقیه مدرسه بهتر و شادتری برات در نظر گرفتن 😐 یعنی چی محیط افسرده اس؟ مدرسه بای ...

نه عزیزم منظورم اینه که خب باید همش سرت توی کتاب باشه و کل تایمت برای درس باشه مثل مدارس عادی نیست نمرت بیاد پایین چیزی نگن وگرنه توی همه مدرسه ها درس میخونیم خب من فضای رقابتی رو میگم

به نظر من کسی که معدل نهمش اینقدر پایین باشه خیلی براش سخت میشه درس خوندن براش تو نمونه

جالبه والا همه میگن معدلت واسه نمونه انسانی عالیه و راحت قبول میشی شایدم شما اطلاعاتت کافی نیست

از من میشنوی نرو

من خودم یه سال مدرسه نمونه بودم بشدددت فضا رقابتی و استرس زا بود (سال اول دبیرستان)بخدا خیلی از بچه ها که کل دبیرستانو اون مدرسه درس خوندن کاره ای نشدن

اما من برا سال دوم از اون مدرسه دراومدم خیییلی حال روحیم بهتر شد دانشگاه دولتی هم قبول شدم

یکی از دوستامم هر سه مقطع ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان رو مدارس معمولی درس خوند رتبه ۹۲ پزشکی دانشگاه تهران آورد

از من میشنوی نرومن خودم یه سال مدرسه نمونه بودم بشدددت فضا رقابتی و استرس زا بود (سال اول دبیرستان)ب ...

منم از همینش میترسم و یه دوست دارم که میگه اصن سمت نمونه و تیزهوشان نیا روحیت آسیب میبینه 

موفق باشی عزیزم🤍